- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milcsi
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy PanasonicTX26LE60 típusú LCD TV-t, melyet összekötöttem a Radeon 9600 XT videokártyával.
DVI kimenetről a tv HDMI bemenetére.
Az op.rendszer a tv-t teszi kapásból elsődlegessé, gondolom azért mert a monitor d-sub-on van.
A windows asztal meg is jelenik a tv-n, semmi gond. A catalyst control center még a tv típusát is felismeri, no problem.
Át kellett tennem a monitort elsődlegessé.
Ha az asztal ki van terjesztve a tv-re, akkor az asztal háttere látszik a tv-n. Ha viszont elindítok egy videót a gépen, semmi nem történik, a tv-n úgyanúgy az asztal háttere látszik. Akárhogy állítgatom az overlayt a catalystban, sehogy sem akar megjelenni a videó a tv-n.
Ha kikapcsolom az asztal kiterjesztést és elindítom a videót, akkor vmi keskeny csíkos hangyás izé jelenik meg a tv-n.
Alapvetően filmnézésre használnám az egészet. Nem tudom mi a gond. Lehet, hogy meg kéne maradnom az s-video kábelnél? A jobb minőség reményében vettem a cirka 6 ezer forintos kábelt, most nem tudom használni.
Ha vkinek van hasonló tapasztalata, kérem segítsen.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27'' UltraGear 27GN750-B FHD IPS 1ms 240Hz G-Sync HDR10 Gaming Monitor
- Dell UltraSharp 24" monitor IPS/FHD/U2419H
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest