- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Teljesen egyetértek veled. Ezek fogalmazódtak meg bennem is. A displayport elvileg azért jött létre, hogy átvegye a dvi helyét. Mivel viszont a hdmi is jó arra, amire a displayport, használhatják azt az egyet is mindenre, és költséghatékonyabb, még akkor is, ha licence köteles. Amúgy a dp is tud hangot vinni (8 db 24bites sáv). Igaz, a d-sub sem tűnt el a dvi mellett, mert olcsóbb, és az olcsóbb monitoroknál evidens, hogy ezt használják. A dp ingyenessége is nagyon sokat számíthat szerintem.
-
proszivacs
csendes tag
Philips típusú, még nincs megvásárolva, de nagy vacilálás van, hogy most akkor 26-os monitor amin DVI-al viszem a jelet, de szeretnék egy TV-t venni amire a számítógéppel nyugodtan át tudom vinni a jelet HDMI-vel. Mit ajánlasz? Kérdésem pedig még az, hogy okés, hogy veszek HDMI-s videókártyát, az csak a képet küldi, a hangot azt nem rakja rá. Miért van mostmár alaplapon is HDMI kimenet? Ajánljatok már valamit, amit tudtok, hogy jó és bevált és működik! Előre is köszönöm.
-
Ban_Dee
csendes tag
Fura, mert a mostani JVC előtt fujitsu-siemens-em volt (direkt írtam kicsivel, mint nemecsek) de azon sem HDMI sem DVI nem volt (YPbPr-re nem emlékszem), két scart meg hagyományos video+R+L csati hármas, meg VGA volt rajta, az tuti.
Ja, és a matri meg rajta virított hogy 'HD ready' - felbontás 1366x768 volt, az stimmel.
(Na sebaj, leadtam a szutyok szervizüknek, csináljanak vele, amit akarnak.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged