- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
Új hozzászólás Aktív témák
-
M6454
tag
Hello!
Következő a problémám:
Van egy gépen, ami szépen ment, otthagytam egy 20 percre, mire visszaértem a boot képernyőn kiírta, h DISK BOOT FAILURE.... újra indítottam a gépet a windows xp elkezd bootolni, majd egyszercsak kék halál és újraindul. Csökkentett módban nem látom, vagy nincs kék halál képernyő, de akkor is újraindul.
A vinyót betettem másik gépbe, BIOS felismeri, bootolásnál is kiírja h ott van a vinyó, és amikor meg a WinXp elkezd betöltődni logo eltünik, az üdvözlőképernyő meg nem jön fekete marad a képernyő.A vinyó egy 160Gb Hitachi, kb fél éves.
Létszi segítsetek!
Köszi
-
M6454
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, h HD Sentinellel lehet e vhogy RAID-be kötött vinyókat figyelni, mert nekem nem engedi!
Köszi
-
M6454
tag
Hello!
A roblémám a következő: van egy 3-4 éves gépem és sorra mennek tönkre benne a vinyók: 80Gb IBM, 200Gb Seagate, most meg egy 250 Gb Samsung. A probléma minden esetben ugyanaz: a gép lefagy, reset után meg kiírja h "disk boot failure". Ezek után, ha a gépet kikapcsolom és újra be, akkor a gép egy pár percig hajlandó menni, utánna megint lefagy. Ha a vinyókat átrakom másik gépbe akkor egy pár percig szintén mennek, aztán utánna nem lehet velük kezdeni semmit. Extra hűtéssel ( venti a vinyó aljára irányítva, vagy jég akku a vinyó tetejére) tovább működnek, de egy idő után akkor is leállnak. Mi okozhatja ezt a problémát???
A gépen egy 1,8 GHz-es P4, ASUS P4B266-E lap, valamint egy 300W-os Mercury táp!Köszi a segítséget!
-
M6454
tag
válasz mr_ricsi #623 üzenetére
Ezer köszönet és tisztelet mr_ricsinek!
Gyorsan csináltam egy kis állványt a vinyónak (Legoból ) és alá, betettem egy 8cm-es ventit a chipekre irányozva. Ennek köszönhetően a 80GB-os IBM-ről már sikerült is minden adatomat átmentenem! A Seagatere még nem volt időm!
Mégegyszer nagyon köszönöm!!! -
M6454
tag
Bonyolítom még 1 picit a helyzetet!
(amúgy külső ráhatás nem volt! )
Szóval akkor, van egy asztali gépem amibe volt ez a 200GB Seagate és volt még benne egy 80GB IBM is! Próbáltam lementeni az adatokat mindkét vinyóról, áttettem másik asztali gépbe, de ott mindkettő egy időután eltűnik. Amíg megvannak addig tudok másolni róluk, aztán ugye leáll a másolás. Utánna ha újra indítom a gépet akkor már csak bootolásnál jelzi ki h ott vannak a vinyók. Amíg nem tűnnek el addig viszont minden megy tökéletesen! Egy kis pihentetés (talán pár nap) után megint beteszem a gépbe és megint meg, megint kb 3-4 percig!
Két különböző márka, több gépben is kipróbálva! Nem nagyon fogom fel h miért csinálják ezt. -
M6454
tag
Hello!
Következő problémám lenne: Van egy vinyóm (200Gb Seagate) ami vmiért nem nagyon akar működni! Egy darabig nem volt vele semmi gond, most meg nem megy. Le szeretném menteni róla az adatokat. Amikor első alkalommal betettem a gépbe, elindult, Sajátgépben láttam a 3 partíciót és elkezdtem másolni az adatokat, de a vinyó egyszercsak eltűnt. Gépet kikapcsoltam, bootolásnál jelezte h ott van a vinyó de Sajátgépben már nincs ott! Hogy, hol milyen progival tudnám lementeni az adatokat?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- DVD+R, DVD-R és CD-R különböző kiszerelésben eladó!
- Intel Enterprise Class D3-S4510 Series / 960GB SSD / SATA3 / SSDSC2KB960G8 / 100/100 / 3500TBW!
- Eladó Toshiba MK3276GSX 320GB merevlemez
- Samsung 512GB. EVO PLUS Micro SD.,és Foresee 64GB.-os SSD. együtt eladó.
- Samsung 512GB. EVO PLUS Micro SD.,és Foresee 64GB.-os SSD. együtt eladó.