Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• liksoft

nagyúr

válasz Killing #14938 üzenetére

Nem azt írták, hogy töltögess le minden vackot (egyébként az sem rossz, csak nem kompatibilis azzal, amit használsz), hanem azt, hogy az OS saját lemezkezelőjét használd! :W :W :W Az kompatibilis lesz saját magával, így nem ér olyan meglepetés mint ahogy írtad!

Ezt szeretem! Annyian, de annyian használnak mindenféle buherátort, azután meg sírnak, jönnek, hogy SEGÍTS! És ha megszenvedve a sok elbaltázott marhaságuk, felülírásuk után valamit sikerül visszahozni, de hányan közlik: "Ja, annyira nem volt fontos, akkor nem is kell. De a winyót kérem vissza, mert az enyém." És én miből veszek a gyereknek kenyeret? Dolgoztam, nem én csesztem el, a kedves "kuncsaft" meg cseszik fizetni. Miért? Mert "csak egy-két gombnyomásért ennyit?". Pedig hányszor kell a teljes felület analizálása után a listába kigyűjtött adatok alapján hexában a kalkulátorral dolgozni, és a fizikai másolatot (eredetire ugye nem írunk) több helyen preparálni. Ennek ideje (az a bizonyos egy-két gombnyomás) 500GB esetén 0,5-2 nap. Ennyi munkámat szokták egy laza mozdulattal kidobni az ablakon. Na erre jó, ha valaki minden OS-től különböző cuccal "bűvészkedik" úgy, hogy nem ismeri pontosan az adott programot. Szakembereknek, nem "jókezű egyetemistáknak" készülnek!

• Imco

őstag

válasz Killing #14932 üzenetére

Elsőre azt mondtam volna hogy a lemezkezelőben vedd használatba.
    Viszont a format utáni unallocated gyanús. Vagy rosszul csinálod a formatot, vagy valami gáz van a vinyóval. Igy a lemezkezelőben tudsz vele bármit csinálni? Sentinel mit mond rá? Ha sikerülne is, akkor se hagyd meg dinamikus lemeznek!

Szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák