Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- VR topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
Nem azt írták, hogy töltögess le minden vackot (egyébként az sem rossz, csak nem kompatibilis azzal, amit használsz), hanem azt, hogy az OS saját lemezkezelőjét használd!
Az kompatibilis lesz saját magával, így nem ér olyan meglepetés mint ahogy írtad!Ezt szeretem! Annyian, de annyian használnak mindenféle buherátort, azután meg sírnak, jönnek, hogy SEGÍTS! És ha megszenvedve a sok elbaltázott marhaságuk, felülírásuk után valamit sikerül visszahozni, de hányan közlik: "Ja, annyira nem volt fontos, akkor nem is kell. De a winyót kérem vissza, mert az enyém." És én miből veszek a gyereknek kenyeret? Dolgoztam, nem én csesztem el, a kedves "kuncsaft" meg cseszik fizetni. Miért? Mert "csak egy-két gombnyomásért ennyit?". Pedig hányszor kell a teljes felület analizálása után a listába kigyűjtött adatok alapján hexában a kalkulátorral dolgozni, és a fizikai másolatot (eredetire ugye nem írunk) több helyen preparálni. Ennek ideje (az a bizonyos egy-két gombnyomás) 500GB esetén 0,5-2 nap. Ennyi munkámat szokták egy laza mozdulattal kidobni az ablakon. Na erre jó, ha valaki minden OS-től különböző cuccal "bűvészkedik" úgy, hogy nem ismeri pontosan az adott programot. Szakembereknek, nem "jókezű egyetemistáknak" készülnek!
-
Imco
őstag
válasz
Killing
üzenetére
Elsőre azt mondtam volna hogy a lemezkezelőben vedd használatba.
Viszont a format utáni unallocated gyanús. Vagy rosszul csinálod a formatot, vagy valami gáz van a vinyóval. Igy a lemezkezelőben tudsz vele bármit csinálni? Sentinel mit mond rá? Ha sikerülne is, akkor se hagyd meg dinamikus lemeznek!Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- VR topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Robotporszívók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest