Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz King Unique #50314 üzenetére

Hagytam futni, most 14%-ra kúszott fel. Tehát egész nap alatt 1%-ot haladt. :C Azt hiszem most már inkább tényleg leállítom, csak szerettem volna, ha totál rendbe rakja a winyót. Mivel vannak stream-elési gondjaim a notim-ról ezekről a külső winyókról, mert a 40Mbit/s feletti bitrátájú videókat már csak erős szaggatásokkal stream-eli a média lejátszómra (SMB-vel). Ennek persze nem biztos, hogy a winyók a fő okai, hanem inkább a gyenge Etherenet vezérlő a noti-ban (100/100-as), vagy/és a rendszer/proci nem bírja annyira. De gondoltam a winyó is beszámíthat némileg.

Amúgy olyan magasra sose kúszott fel hőmérséklete az egész művelet alatt, 34°C volt a maximum amire felment. De én is félek, ha ez még nagyon sokáig eltartana, akkor valami gebaszt okoz a winyónak a folyamatos járat, úgyhogy kényszerűségből inkább leállítom.

Esetleg valami más töredezettségmentesítőt tudnátok ajánlani helyette, ami valószínűleg gyorsabb, de szintén alapos munkát végez és nem is veszélyes? (Lehet fizetős is, ha az a legjobb). Vagy kb. mindegyik ilyen csiga módon fogja tenni a dolgát?

Új hozzászólás Aktív témák