- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
King Unique #50314 üzenetére
Hagytam futni, most 14%-ra kúszott fel. Tehát egész nap alatt 1%-ot haladt.
Azt hiszem most már inkább tényleg leállítom, csak szerettem volna, ha totál rendbe rakja a winyót. Mivel vannak stream-elési gondjaim a notim-ról ezekről a külső winyókról, mert a 40Mbit/s feletti bitrátájú videókat már csak erős szaggatásokkal stream-eli a média lejátszómra (SMB-vel). Ennek persze nem biztos, hogy a winyók a fő okai, hanem inkább a gyenge Etherenet vezérlő a noti-ban (100/100-as), vagy/és a rendszer/proci nem bírja annyira. De gondoltam a winyó is beszámíthat némileg.
Amúgy olyan magasra sose kúszott fel hőmérséklete az egész művelet alatt, 34°C volt a maximum amire felment. De én is félek, ha ez még nagyon sokáig eltartana, akkor valami gebaszt okoz a winyónak a folyamatos járat, úgyhogy kényszerűségből inkább leállítom.
Esetleg valami más töredezettségmentesítőt tudnátok ajánlani helyette, ami valószínűleg gyorsabb, de szintén alapos munkát végez és nem is veszélyes? (Lehet fizetős is, ha az a legjobb). Vagy kb. mindegyik ilyen csiga módon fogja tenni a dolgát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest