Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Pontosan. Ráadásul a játékmenet is monoton és önismétlő lett. Kár érte, mert az első és a második, a végjáték kivételével, nagy élmény.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
...net nélkül nem indul el a játék...
Ezért vettem meg GOG-on inkább, fillérekért.
Egyébként nem olyan rossz, mint amilyennek mondják, csak a 2000 körüli játékmenet, 20 évvel később már nem állta meg annyira a helyét. -
Bad Pritt
félisten
Nagy ötlet az előző évtized egyik legnagyobb lebőgését újra kiadni, hisz ki ne akarná kitenni magá egy enhanced szarkupacnak? Bottal se kategória volt hat éve is, most is az.
-
Lord Gabor
csendes tag
Első két részt imádtam, főleg a második részt. Harmadik részt még nem voltam képes végigvinni. Mikroszaggatásokkal teli (helló Unreal Engine), hülye stamina rendszer, nincsen Steamen cloud save, net nélkül nem indul el a játék (Steam Deck miatt lényeges számomra), a játék supportja pedig kritikán aluli. Megkérdeztem tőlük, hogy miért kell net az induláshoz, nem lehetne-e ezt megoldani mondjuk patch-el, mire visszaírtak, hogy ez nem rajtuk múlik, hanem a Valve-n, írjak nekik. Ezek után nem tudom, mennyire akarnék fizetni egy "felújított" (kijavított változatért).
-
George85
tag
Nekem megvan a Shenmue 3 Steam-en,
bár bele se kezdtem kiváncsi vagyok a végeredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként nem olyan rossz, mint amilyennek mondják, csak a 2000 körüli játékmenet, 20 évvel később már nem állta meg annyira a helyét.