- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Pontosan. Ráadásul a játékmenet is monoton és önismétlő lett. Kár érte, mert az első és a második, a végjáték kivételével, nagy élmény.
-
Lord Myn
őstag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
...net nélkül nem indul el a játék...
Ezért vettem meg GOG-on inkább, fillérekért.
Egyébként nem olyan rossz, mint amilyennek mondják, csak a 2000 körüli játékmenet, 20 évvel később már nem állta meg annyira a helyét. -
Bad Pritt
félisten
Nagy ötlet az előző évtized egyik legnagyobb lebőgését újra kiadni, hisz ki ne akarná kitenni magá egy enhanced szarkupacnak? Bottal se kategória volt hat éve is, most is az.
-
Lord Gabor
csendes tag
Első két részt imádtam, főleg a második részt. Harmadik részt még nem voltam képes végigvinni. Mikroszaggatásokkal teli (helló Unreal Engine), hülye stamina rendszer, nincsen Steamen cloud save, net nélkül nem indul el a játék (Steam Deck miatt lényeges számomra), a játék supportja pedig kritikán aluli. Megkérdeztem tőlük, hogy miért kell net az induláshoz, nem lehetne-e ezt megoldani mondjuk patch-el, mire visszaírtak, hogy ez nem rajtuk múlik, hanem a Valve-n, írjak nekik. Ezek után nem tudom, mennyire akarnék fizetni egy "felújított" (kijavított változatért).
-
George85
tag
Nekem megvan a Shenmue 3 Steam-en,
bár bele se kezdtem kiváncsi vagyok a végeredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként nem olyan rossz, mint amilyennek mondják, csak a 2000 körüli játékmenet, 20 évvel később már nem állta meg annyira a helyét.