- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
liksoft #25757 üzenetére
Kösz az érdeklődést, mester!
Nos.
Hátlapi billenő kapcsoló:TÁP molexe> molex2molex Y elosztó 1. ág megszakítva (billenőkapcsoló, 680nF-os, 63V-os polarizálatlan kondik) > molex2molex 10 cm-es hosszabbító > IDE pata HDD [ST3250623A]
TÁP molexe> molex2molex Y elosztó 2. ág > MAXX túlfeszültségvédő áramkör
Előlapi billenőkapcsolók 1-4:
TÁP molexe> molex2molex 45cm-es hosszabbító megszakítva (...mint fent) > molex2sata adapter > HDD sata [ST3500320AS, fw-hibás, javítva HDD Regenerátorral]
TÁP molexe> molex2sata adapter megszakítva > sata2sata 30cm-es hosszabbító > HDD [WD10EARS]
TÁP molexe> molex2sata adapter megszakítva > sata2sata 30cm-es hosszabbító > HDD [WD10EALX]
TÁP sata tápkábele > sata2sata 30cm-es hosszabbító megszakítva > sata2sata Y elosztó > HDD [HD322HJ]
kapcsolók:
[link]saruk csak erőltetve illeszkedtek, ill. ki kellett őket feszíteni kissé, nagyon patent volt a dolog; kondikat 5 cm-es kábelhez forrasztva tettem a megszakított adapter erek mellé a saruba, ráfogtam, s kilógó kis fémszálakra ráforrasztottam a sarun, s aztán huzigáltam fel őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő