Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy egyszerű művelet, gondolom ingyenes program kell hozzá.
Próbáld meg ezt: [link]
Régen mindig ezt használtam, ez volt a leghíresebb, lehet azóta is az: [link]Én Norton PM-et használok, de az nem ingyenes, ránézésre ugyanaz mindkettő.
Gondolom rájössz a használatára. Fontosd, h dolgozni fog a program, ugynais ami 50GB-ot külön akarsz particionálni, nos ami annak a particiónak a helyén van esetlegesen adat, azt át kell helyeznie, h felszabaduljon 50GB-nyi üres hely.
Ez eltart egy ideig, közben a gép dolgozni fog, nehogy kikapcsold megunva, esetleg arra gondolván, h úgysem csinál semmit, biztos lefagyott.
(Ismerek olyat esetet mikor megunván a sötét képernyőt, lekapcsolták a gépet, aztán az egész HDD elúszott. Mehettem file recoveryvel menteni amit lehetett..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- ÚJ! Bontatlan Apacer AS350 Panther 2.5 1TB
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest