- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
[I]"A getdata és az easyrecovery is látja, de nem tud vele kezdeni semmit"
"...csak újra szeretném partícionálni, az adatmentést akkor már én is meg tudom oldani."[/I]
Bámulatos ez a magabiztosság, de valamit nagyon félreértesz. Az említett adatmentő programok nem igényelnek partíciós táblát az adatok szektorokból való kinyeréséhez, illetve összerakosgatásához. Arról nem beszélve, hogy ilyenkor valóban nem tanácsos semmit írni a vinyóra. Pusztán a partíciós táblába ugyan firkálgathatnál, sokat nem kavar, ha megfelelő programmal teszed. A Windows nem megfelelő, mert közben kicsit beleír magába a partícióba is. Arányaiban nem sok adatot tesz tönkre ilyenkor, de néha az is számít, ha pont azt írja felül, amit nem kéne.
Nem tudom, mit lát a két program, a vinyó jelenlétét látni kevés, szektorszinten is látni kell. Szektorok tartalmát diskeditorral, vagy hexedittel is meg lehet nézni (ezek alapbeállításban read-only nyitják meg a merevlemezt), amennyiben hardveresen jól működik az eszköz. Ha belefagy a program, nem tudja megnyitni, vagy nem látszik semmi értelmes/értelmetlen adattöredék, akkor van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest