- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okoska2
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
460 wattos server tap van a gepben. Termeszetesen mas gepben is ki volt probalva. Mint irtam teszteltem es minden tokeletes.
''Egyébként pedig milyen csoda tanácsra vársz? Ha te is csapágyhibára gondolsz, akkor milyen segítségben reménykedsz?''
Nyilvan nem ilyen valaszokra varok......
Tudod neha elofordulnak tipushibak es lehet hogy valami egyszeru mod van az orvoslasara. Amugy ez a HDD alig volt hasznalva kb 80 uzemoraja van. Nem tartom valoszinuleg hogy ez lenne a meno dolog hogy ennyit birjon. Arra gondoltam hatha elpukkant valami a panelon es nem ad eleg feszt a motornak indulaskor.
Amugy a hozzaszolasod nagyon epito jellegu volt. A stilus is megkapo! thx...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest