Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
msgt.fubar
senior tag
sziasztok!
krízis-helyzet van, kérlek segítsetek! az egyik barátom vinyóját szerettem volna két partícióra osztani, partition magic-kel, de a folyamat közben kikapcsolt valami miatt a gép, ezáltal megszakadt a folyamat
miután bekapcsoltam a gépet már nem tudott be-bootolni a vinyóról, de bemountolni sem tudja. nem látja a partition magic sem, csak a hiren's boot cd-ről valami programmal tudtam belenézni. látszólag minden oké, minden fájl és könyvtár a helyén van, de mégsem működik
utána ntfs tools-al is próbálkoztam, de azt írta ki, hogy ugyan felismeri a drive-ot, de nem tudja bemountolni, mert az utolsó szektor hiányzik... mit lehet ilyenkor kezdeni? biztosan van sok fontos adat a vincseszterén, és ott is van minden, de nem tudok vele dűlőre jutni...
légyszíves, segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 merevlemez - 1 év garancia (használt)
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Eladó Samsung 980 500GB NVMe M.2 SSD
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest