Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Corvin0716 tag Sziasztok! Olyan problémába futottam bele, amely bőven meghaladja az én mezei felhasználói ismereteimet, ezért kérném szakértői segítségetek. Dióhéjban ami történt. A gépem indításkor kiírta, hogy nem találja a bootmgr-t. A rendszer eddig egy ssd-n volt, ami mellett egy kétfelé partícionált hdd futott. Beraktam a telepítőt javításra, de nem talált telepített windowst, ami nem lepett meg, tekintve, hogy a bios nem is látja már az ssd-t. Elkönyveltem, hogy megpusztult az ssd-m, majd a hdd egyik partíciójára akartam telepíteni a windowst. A telepítőben viszont az összes meghajtó úgy látszott, ahogy korábban, így minden mindegy alapon rárakattam vele az ssd-re a rendszert. 
 Jelen állás szerint a biosban továbbra sem látszik az ssd-m, viszont elidul róla a windows. A windowon belül látszik az ssd, ellenben nem látszik a hdd egyik partíciója, amelyet most már a telepítő sem lát. Lenne valakinek ötlete mi a túró ez és mit kellene tennem vele?Előre is köszönöm!   
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest