Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Nos lenne pár apró kérdés
Báttyám winyója laptopból: 120gb WD . ami probléma vele, h ha a C partyciót formázom, fojtonosan megakad. Ez mindd kiderült, h 5 gyenge szektor miatt történt, mélyformázáskor tovább növekedett 48-ra.
Én mint okos ember az első 11gb-nyi helyet nem partícionáltam, és lett egy pontosan 100Gb-nyi winyó. 2 órája nyüstölöm, és a kondija(71%)nem nő, nem csökken. Minden ment: mélyformázás, másolás több szálon, olvasás/írás benchmark stb...
én úgy tudom, firmware-t újra lehetne írni, és mélyformázásnál megszűnik mindenfajta ilyen hiba. Bár én ezt is szervizből hallottam.Szóval...mi lehet a winyó sorsa? egy 2,5-ös rackbe beleszánom, elfog ott élni?
thx:NoLeX
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest