- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Van egy WD10JFCX 2,5-es merevlemezem. Egy DIR860-as routerre van USB3-as porton egy iocrest SATA-usb adapterrel rádugva nas-ként használva. Eddig nem igazán volt vele bajom (cca. fél éve), de mostanában gondjaim kezdtek lenni az olvasás írással. Mivel nem igazán használom sokszor ezért nem igazán foglalkoztam eddig vele. Most lehúztam és windows10 alól próbáltam feltölteni rá párszáz giga adatot. Sajnos nem boldogult vele. Elindult a másolás, néha megtorpant a folyamat akár percekre is, és hibaüzenettel megtagadta az adott file másolását. Próbaként rádugtam az iocrestre egy samu 160G-ás hdd-t ott semmi ilyesféle probléma nem volt. Utalhat ez arra, hogy a WD Red-em valahogy megmakkant?
A HD Sentinel amúgy 100/100-asnak mutatja. kevés leállással és nem sok üzemidővel.
Anno a router tápját kimértem, bőven tudott adni feszültséget az USB-s eszköznek is, úgyhogy nem gondolnám, hogy tápellátási gondjai vannak. A notin, amin a másolást végezném meg USB3-as port van, aminek illene elég áramot adni neki és anno nem volt gondom mikor feltöltöttem rá a párszáz gigányi adatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest