- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Van egy WD10JFCX 2,5-es merevlemezem. Egy DIR860-as routerre van USB3-as porton egy iocrest SATA-usb adapterrel rádugva nas-ként használva. Eddig nem igazán volt vele bajom (cca. fél éve), de mostanában gondjaim kezdtek lenni az olvasás írással. Mivel nem igazán használom sokszor ezért nem igazán foglalkoztam eddig vele. Most lehúztam és windows10 alól próbáltam feltölteni rá párszáz giga adatot. Sajnos nem boldogult vele. Elindult a másolás, néha megtorpant a folyamat akár percekre is, és hibaüzenettel megtagadta az adott file másolását. Próbaként rádugtam az iocrestre egy samu 160G-ás hdd-t ott semmi ilyesféle probléma nem volt. Utalhat ez arra, hogy a WD Red-em valahogy megmakkant?
A HD Sentinel amúgy 100/100-asnak mutatja. kevés leállással és nem sok üzemidővel.
Anno a router tápját kimértem, bőven tudott adni feszültséget az USB-s eszköznek is, úgyhogy nem gondolnám, hogy tápellátási gondjai vannak. A notin, amin a másolást végezném meg USB3-as port van, aminek illene elég áramot adni neki és anno nem volt gondom mikor feltöltöttem rá a párszáz gigányi adatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged