Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vottokar

senior tag

Sziasztok. Van egy WD10JFCX 2,5-es merevlemezem. Egy DIR860-as routerre van USB3-as porton egy iocrest SATA-usb adapterrel rádugva nas-ként használva. Eddig nem igazán volt vele bajom (cca. fél éve), de mostanában gondjaim kezdtek lenni az olvasás írással. Mivel nem igazán használom sokszor ezért nem igazán foglalkoztam eddig vele. Most lehúztam és windows10 alól próbáltam feltölteni rá párszáz giga adatot. Sajnos nem boldogult vele. Elindult a másolás, néha megtorpant a folyamat akár percekre is, és hibaüzenettel megtagadta az adott file másolását. Próbaként rádugtam az iocrestre egy samu 160G-ás hdd-t ott semmi ilyesféle probléma nem volt. Utalhat ez arra, hogy a WD Red-em valahogy megmakkant?
    A HD Sentinel amúgy 100/100-asnak mutatja. kevés leállással és nem sok üzemidővel.
    Anno a router tápját kimértem, bőven tudott adni feszültséget az USB-s eszköznek is, úgyhogy nem gondolnám, hogy tápellátási gondjai vannak. A notin, amin a másolást végezném meg USB3-as port van, aminek illene elég áramot adni neki és anno nem volt gondom mikor feltöltöttem rá a párszáz gigányi adatot..

Új hozzászólás Aktív témák