Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KveZ

tag

Sziasztok!
    Nem régiben újratelepítettem a gépemet win10 oprendszerrel. A telepítés oka az volt, hogy több olyan játék is felkerült a gépre, ami win10 (store) követelményű.
    A gond a rendszerrel az, hogy a játékok nagyon lassan töltenek be, van olyan online játék, ami mire betöltene szétkapcsolt a szerver.
    Én valamilyen merevlemezzel kapcsolatos softwares problémára tudok gondolni. Próbáltam több driver frissíteni.
    A rendszer SSD-n van, annak a software is fel van telepítve, be lett állítva és a szükséges driverek ott is frissítve. Minden segédprogram és benchmark azt jelzi, hogy minden rendben.

Amikor frissíteni akartam az intel RST drivert, azt írja, hogy nem támogatott platform. Ez elég nagy gond, és lehet a probléma okozója, de a gyári verzió fel van telepítve.

A régi op-rendszer Win7 volt, ott nem volt fent minden játék, de egyes meglévőknél már jelentkezett a hiba. Win7 alatt egy 500GB WD Blue-n voltak a játékok. A win10-el átkerültek egy régebbi sata2 WD RE4-re a méretek miatt, de nem változott a probléma.
    A további észrevétel, hogy mind 2 hdd-n lévő kisméretű rar fájlok kicsomagolása nagyon lassan megy.
    Egy 2-3 megás rart is addig tart kicsomagolni, mint egy 100-200 megásat.

Milyen megoldások lehetnek?

Egy kis adattábla.

Új hozzászólás Aktív témák