Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
Sziasztok, van egy WD Black JPLX meg egy Hgst 7k1000. Mindkettő 1TB, mindkettő gyors, hűvös, majdnem azt írtam halk, de nem az. Egy igen néma gépben használtam volna, de mindkettő folyamatosan parkoltatja a fejet. A gép igen halk, ezért jól hallatszik a seek hang. Ok, feltolom a csúszkát HDSentinelben az APM-nél, erre nem parkol, csak folyamatosan, fél másodprecenként mintha seek-elne, ami még rosszabb, mint a parkolás. Akár használom, akár idle, folyamatosan megy a seek.
A gép Asus VIII Impact, i5 6600k, 2x8 G.Skill RipjawsV 2x8 GB, kb ennyi, ami lényeges lehet.
Más laptop vinyót bekötve (WD Blue, Red, meg Seagate) nincs mocorgás, minden oké. A WD Blacket meg Hitachi másik gépre kötve ugyanaz a jelenség.
Van valami módszer, hogy megszüntessem a kattogást? WdIdle3 ezeket nem támogatja. HDSentinel sem segített, neten utánaolvasva sem jutottam dűlőre.
Van olyan gyos, hűvös 2.5-ös vinyó, ami bizonyítottan nem parkol, nem seekel folyamatosan?
Köszi,
VVoid
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest