Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
BB9360 #43419 üzenetére
Hát ehhez csak gratulálni tudok...
Most direkt kipróbáltam még egyszer Windows 7 alatt az Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller driver eltávolítását:
A.) Eszközkezelő —►jobb klikk és eltávolítás
• restart után ott maradt az Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller bejegyzés a programok listájában...
• sárga felkiáltójel, ismeretlen USB vezérlő
• sikertelen eszközillesztő telepítése értesítés a tálcán...eszközkezelőben driver frissítésnél nem lehet a gépről tallózni sem
• USB 3.0 portok nem működnek, nem ismernek fel semmit...B.) Programok és szolgáltatások —►jobb klikk és eltávolítás
• restart után már nincs ott az Intel USB 3.0 eXtensible Host Controller bejegyzés a programok listájában
• sárga felkiáltójel, ismeretlen USB vezérlő
• nincs sikertelen eszközillesztő értesítés a tálcán
• USB 3.0 portok működnek 2.0 módban, felismerik a rácsatlakoztatott USB-s eszközöketA driver újratelepítését pedig a második módszer szerinti eltávolítás után próbáltam és nem volt vele gond. Az első szerinti után inkább nem kísérleteztem, hátha úgy járok, mint te.
Tehát látszik, hogy inkább a B. megoldás javasolt Win7 alatt, ha megfelelően akarjuk eltávolítani az USB 3.0 drivert, vagy egy újat akarunk helyette felrakni. Neked is ezt javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest