Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Üdv! Keresővel hirtelen nem találtam megoldást... ha volt már, akkor bocsánat, kérnék néhány kereső kulcsszót, ami segíthetne
Vettem egy 3TB-os winyót. Alaplap nem UEFI-s, de úgy tudtam, hogy csak a boot miatt kell ez, egyébként nem számít (most keresgéltem neten, másfele is írják, hogy GPT-s winyót lehet használni nem-UEFI-s alaplappal normálisan). Winyó kapott GPT-t, leformáztam, rámásoltam vagy 1TB adatot és fisszaellenőriztem bináris fájlösszehasonlítással (total commanderben), minden OK. Másolgattam rá tovább az adatokat, aztán mikor kész lett a másolással tele lett olyan mappákkal, amibe nem tudtam belelépni, kb. 32GB-nyi adatot láttam rajta. Kis számolgatás után kiderült, hogy kb. 2TB után nullázódott a dolog... Reboot után RAW lett, eltűnt a partíció.
Legfrissebb (2010-es...) AHCI driver fent van, BIOS-ban AHCI mód be van kapcsolva, Win7 x64 van fent.
HD Sentinel innentől kezdve (kb.) 750GB-osnak látta, BIOS úgyszint.
Kellene UEFI-s alaplap, hogy normálisan tudjam használni?...
(bocs az offért, de) van még esély rá, hogy visszanyerjem az adataimat?... erős 2TB ment rá.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest