Új hozzászólás Aktív témák
-
Molotow911
újonc
Sziasztok
Tönkrement a HDD-m, vettem egy másikat. Nem tudtam hogy mi okozta a vesztét, nem voltam itthon, már a windows-t nem töltötte be. Volt aki azt mondta a táppal volt gond, kevés és nem folyamatos feszültséget adott le. Most van egy új tápom is. Bekötöttem a vinyót: 3-asával kattog és már az alaplapom Biosában lefagy az egész gép. nem merek próbálkozni semmivel sem, ne tegyem tönkre a teljesen új vinyómat. Szerintetek mi lehet a gond?
Ui: a régi vinyóm néha leállt, kékhalál vagy eleve bekapcsnál nem ismerte fel a gép. Az meg újraindult állandóan. Felzizegett, majd hirtelen megállt és kezdte elölről. De ritkán jött ki, nem foglalkoztam vele.
HDD egy Toshiba 500GB
Táp 500w Chieftech
Új hozzászólás Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest