- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topic
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
ggg666 #31029 üzenetére
8 éves üzenetre válaszoltál
Én ügyemben: fejlemények!
Szeretem a logikát keresni mindenben, így tettem most is, és találtam is a történtekben
Nos, a gép bootképtelenné tétele igen egyszerű, át kell rakni másik sata csatlakozóra a merevlemezt, kikapcsolt állapotban. Arra, hogy nem bootolt be a gép, ez a magyarázat. Ha beállítom, hogy a 3. sata portról bootoljon, akkor teszi a dolgát szépen. A lekapcsolásra is találtam magyarázatot!
Mikor ugye bootolna be a gép, akkor néha-néha lekapcsolt, mintha kihúztam volna a kábelt.
Nos ez meg akkor történik, ha:
1. Átrakom a merevlemezt egy másik sata csatira.
2. Ez után belépek biosba
3. A biosból a beállítások mentése nélkül kilépek.
Ekkor elkezdi a gép betölteni a windowst, de ugye arról a sata portról akarja betölteni, amelyen semmi sincs, nem hogy működő merevlemez. Nemes egyszerűséggel lecsapja magát az áramról. Ez esetben is, ha beállítom a bootolni kívánt merevlemezt, akkor teszi a dolgát.Tehát eddig ezek a misztikumok meg vannak oldva. Egyedül arra keresném a választ, hogy a 33 crc hiba mitől keletkezett, illetve miért tekert a vinyó 100%-on, és miért van 9ezer disk hiba az eseménynaplóban.
Most egyelőre szemet hunyok az ügy felett, aztán a későbbiekben meglátjuk, hogy jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor visszatérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest