- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyro1411
tag
Sziasztok!
Hoztak egy gépet, hogy rak rá új windowst (7-es volt rajta) , mert ami most van valahogy nem bír betöltődni,kb. egy hete a gép, be van lassulva... Felrakom a windowst (7) , a befejezésnél tart amikor nyom egy restartot. Elkezdte ellenőrizni a D lemezt és sorba ment, a felirat: Fájlrekordszegmens ( 7xxxxxxx) olvashatatlan. erre azt mondtam, hogy na jó várok max 2 órát és megy a restart. Két óra múlva még mindig nem boldogult az ellenőrzéssel, ezért gondoltam, hogy be se fejezi nyomtam egy restartot. Ez után nem akarta befejezni a installt sem.
Úgy gondolom a vinyóval van a hiba. átraktam a gépembe és restartoltam a gépet estére hagytam futni a tesztet amit bekapcsolásnál csinál. Reggel kelek fel erre hat óra nem volt neki elég, hogy befejezze az ellenőrzést, na mondom ezt nem fogja csinálni kikapcsoltam, és most írok nektek, hogy tudnátok- e tanácsot adni, hogy mi lehet a baj. Illetve, hogy meg-e lehet még menteni adatvesztés nélkül, vagy csak a csere a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Eladó 2TB merevlemezek
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX), új
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest