Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Még annyi jutott eszembe, hogy a Start/Stop count is 4-en állt az első bekapcsolásnál és az éllettartam alatti maximális hőmérséklet 47 fokot mutat Sentinelben ( meleg van,de ennyire még nem melegedett fel nálam azalatt a pár perc alatt, amíg idleben időzgetett a gépre kötve.
Egyébként szerintem ma visszaviszem ( elméletileg 14 napon belül indoklás nélkül elállhatok a szerződéstől, ami jó is lenne, mert ezt bizonyítani nem lehet
) csak kell a hóhérnak a mászkálás, meg ha ez normális, akkor fölösleges is lenne, Igazából azért kérdeztem, mert mintha liksoft írta volna, hogy a gyártás utáni teszt után reszetelik a SMART adatokat, így gondolom "tisztának" kéne lenni a SMART-nak, nem?Amúgy egy WD10JPVT-ről van szó (márciusi gyártmány...)
Murphistic
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) csak kell a hóhérnak a mászkálás, meg ha ez normális, akkor fölösleges is lenne, Igazából azért kérdeztem, mert mintha liksoft írta volna, hogy a gyártás utáni teszt után reszetelik a SMART adatokat, így gondolom "tisztának" kéne lenni a SMART-nak, nem?