Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nos, ugyan úgy leáll, kikapcsol a gépem, mielőtt elkezdené telepíteni az XP-t. Lentebb már írtam róla, azóta próbáltam + ventit, saját ramjaimat, vgam, tápom, monitorom, mindent. 160 gb-os samsung sata2-es lemezt megformáztam, volt még +2 partíció rajta, adatok mentve, majd az egészet egybehúztam. Bootoláskor bejön a telepítő, de a formázás és kiválasztásig már nem jut el, egyszerűen kikapcsol a gép.
Most azt próbálom, hogy egy másik vinyot egy ide vinyót teszek bele és azzal próbálom, hátha.
Valami ötlet még?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest