Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
liksoft #26126 üzenetére
A felét nem értem annak, amit mondasz, de megpróbálom maximalizálni az infóáramlást.
Az ominózus (lap garban) gépben 2 vinyó volt. Egy 250GB-os Hitachi rendszernek, és ez a 2TB-os cumó. Tudtommal titkosítás nem volt rajta, de nem igazán értek ehhez. Hálózattal szenvedtem folyton. Ha a két gép közül az egyik bent volt, a másik nem volt képes csatlakozni az Otthoni csoporthoz. Állogattam én ott mindent, amit tudtam, de nem volt hatása. Hálózat titkosítása be volt nyomva, de gondolom az az adatkommunikációra vonatkozik, nem a vinyókra. Saját tulajdonba vétel-t, mint olyat nem tudom, hogy mi. A rendszervinyó minden telepítés előtt formázva van, és első beüzemelés előtt a z archív vinyók is voltak. Reggel még a Batman-t néztem a vinyóról, délben elvittem a lapot a boltba, most rádugom a másik gépre és nem megy. A vinyóhoz nem nyúltam szerelés közben, csak a méteres SATA-kábelt kellett kihúznom, majd most bedugni az átalakítóba. Stb-t se tudom, hogy mit takar. Köznapi szinten állok a témával...
Visszahoztam a vinyót, és itt újfent 1863,02GB-os RAW partíciót lát. Állapota "kifogástalan".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest