Hirdetés
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Gaming notebook topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
liksoft
üzenetére
A felét nem értem annak, amit mondasz, de megpróbálom maximalizálni az infóáramlást.
Az ominózus (lap garban) gépben 2 vinyó volt. Egy 250GB-os Hitachi rendszernek, és ez a 2TB-os cumó. Tudtommal titkosítás nem volt rajta, de nem igazán értek ehhez. Hálózattal szenvedtem folyton. Ha a két gép közül az egyik bent volt, a másik nem volt képes csatlakozni az Otthoni csoporthoz. Állogattam én ott mindent, amit tudtam, de nem volt hatása. Hálózat titkosítása be volt nyomva, de gondolom az az adatkommunikációra vonatkozik, nem a vinyókra. Saját tulajdonba vétel-t, mint olyat nem tudom, hogy mi. A rendszervinyó minden telepítés előtt formázva van, és első beüzemelés előtt a z archív vinyók is voltak. Reggel még a Batman-t néztem a vinyóról, délben elvittem a lapot a boltba, most rádugom a másik gépre és nem megy. A vinyóhoz nem nyúltam szerelés közben, csak a méteres SATA-kábelt kellett kihúznom, majd most bedugni az átalakítóba. Stb-t se tudom, hogy mit takar. Köznapi szinten állok a témával...
Visszahoztam a vinyót, és itt újfent 1863,02GB-os RAW partíciót lát. Állapota "kifogástalan".
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate Barracuda 4TB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Crucial T705 4TB PCI-e Gen5 NVMe SSD! 14500-12700MB/s
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest