Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Szia liksoft!
Nekem is hordozható HDD-vel van problémám, de ilyennel még nem találkoztam. Nagyon kiváncsi lennék a véleményedre.
Van egy külső HDD-m, aminek az otthoni gépen mindig is volt valami baja. Eleinte csak az alvó módból nem volt hajlandó felébredni, majd Y USB kábel beszerzése után ez stabilizálódott, de az általános működés bizonytalan.
Gépre dugva sokszor játssza azt, hogy kattog-kattog de nem pörög fel, ha fel is pörög, másolást indítva egy idő után megáll a folyamatjelző, és csak percenként egy .jpg kép sebességgel léptet, esetleg azt játssza, hogy lecsatlakozik a gépről, majd vissza. Ez utolsó esetben sokszor kapom azt az üzenetet, hogy a lemezt formázni kell. Úgy gondolom táp, vagy motor baja lehet.
Sentinel 100/100as értéket ír ki.
Ellenben: ma az irodai (HP Compaq) gépre dugva vígan működik, másol, tömörít, mindent bír, 20 perce nyúzom, és semmi baja.
Elképzelhető (tudom, hogy minden elképzelhető, úgy értem, van-e rá komoly esély) az az eset, hogy az alaplapom (AsRock M3A785GM-LE/128M) 2 db hátsó csatlakozóról sem tud annyi energiát adni a merevlemeznek, hogy rendben működjön? Létezik, hogy egy alaplap két USB-ről sem üti meg a szabványt? A HDD egy Samsung M2 320 GB-os példány.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest