Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilan
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémában kérném a segítségeteket, hogy a mi nap meghalt a windows-om, valszeg attól mert a Sata kábel, ami a winchester-t kapcsolta a gépre, letört. Kicseréltettem a kábeleket olyanra ami biztosan fogja ( fémkapcsos), majd újra telepítettem a windows 7-et.Az igazi probléma ez után kezdődött, a bootolás után a windows kiírja h merevlemez hibát észlelt és, hogy azonnal csináljak egy biztonsági mentést, amit meg is tettem már 2X-szer, sőt már vissza is állítottam, de még mindig jelez.
A furcsa az, hogy az a windows, ami az összeomlás előtt volt rajta nem jelzett semmit a winchesterrel kapcsolatban és tökéletesen működött.
Futtattam egy töredezettségmentesítést, egy vírus ellenőrzést, valamint HDD Regenerator-t is lefuttattam rajta, de még mindig hibát jelez.
Valakinek valami ötlet ? Az is jó ha már a hibajelentést ki tudnám kapcsolni !
Várom az ötleteket !
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest