Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
tudtok egy porszívó márkát, ami nem porzsákos / szűrős, vizes / elfogadható márka, jó áron?
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
én electroluxot vettem ( ewf 10670 ) asszony imádja, digitális, time manager.
amivel jól megszivtuk, az a méretem 60*60.... az ajtó is 60 as, ezért egy gyaluval kellett 2 mm ert lenyomni... a régi gépem 60*51 es volt. ( 60 a szélesség, az nagyjából standard ) ebből a modellből van slim verzió (60*44) de abban a dob mérete gáz.
nekem 9 éves volt a gépem..... ideje volt a cserének.
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
mosógép vásálás előtt állok, az LG dd gépét néztem ki konkrétan a LG F1088LD DD ami 80k alatt van, ebben a kategóriában aklad samsung ecu buble model is, és ami az üzlet szerint kapós gép Whirlpool AWS 51012 modellje 80k ért.
lg mint direct drive os gép milyen? megbizható márka manapság, vagy inkább whilrpool vagy electrolux, esetleg samu?
elöltöltős és keskeny gépet keresek.
-
g@bo
nagyúr
válasz csabyka666 #5566 üzenetére
és a többi?
-
g@bo
nagyúr
sziasztok
hűtőböl milyet érdeme venni, lestem a samsung digital inverter / no frost modelljeit.
felejtős a márka, vagy van jobb?
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
1 hónapja megvettem itt [link] a mosógépem hűtőm, azóta tároják ingyen, azt hittem időben tudok költözni de közbejött valami, most nekiáltam parázni, mi lesz a holmimmal, ha a cég netán időközben tönkremegy?
elvinném máshová, dupla szállitási ktg... lehet para, nemtudom.
mi erről az áláspont?
-
g@bo
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #6041 üzenetére
jó döntés a porzsák nélküli? már egyre több helyen látom, hogy szidják a samsung agyonajnározott modelljeit, hogy idővel a gép bele sziszta por, és ég a motor. nehéz kitakaritan, szutykosan meg nem szivnak.
akkor, mégis csak a zsákosok jók?
urak, mi a tuti tipp? és nem 30 ropiért, alatta.
-
g@bo
nagyúr
no, megvan a porszivattyú
samsung sc 4135. porzsákos, ami textil, a cső kihúzható, és van rajta egy örvénykamra. 11k a mall nál.
érdemes olvasni róla a véleményeket...
-
g@bo
nagyúr
én ezt vettem és 2 hónap használat után mondom, faxa.
a csövön lévő örévnykamra a retek zömét begyüjti, alig marad a textilzsáknak valami. bár 320w szivóerő, nem rossz. van erősebb is ebből.
az agyonsztárolt porzsák nélküli samukkal szittyóztam, pl az sc4550 el, a népek első körben imádják, de nagyon sok már a panasz is. tiszta finom por idővel a gép belül... és a többi.braun vasalót vettem 10k ért, azzal a márkával nem szívtam eddig, de sajna az olcsó modelek eltűntek.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
Sziasztok, alsó fagyasztós hűtőgépet szeretnek venni, lg vagy samsung (digital inverter) 200/90l hűtő tér körül, no frost tudással, ott láttam 2 fèlèt is (Full no frost meg sima). Spaceplus…
melyik típust és hol véve javasoljátok? Pl. [link]
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
Urak
BEKO (WUE 7726 XWST) mosógép általánosságban vehető? Lazán egy árban van a Samsunggal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik