Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #13076 üzenetére
Akkor 1 perc
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #13065 üzenetére
Tud meglepetést okozni 1 fél perces mozdulat
-
-
Tonyo
őstag
Na srácok!Elnézést egy kis fizetett hirdetés! Azt gondolom ennyi belefér
Aki ismeri Pityu diy dac-ját, netalántán még hallotta is, és most tervezi a dac vásárlást/váltást, akkor fgyelem!! Nálam vendégeskedett a kis testvére, ami gyakorlatilag ugyanarra a nyákra épült, hasonló felépítéssel. Zenében és felbontásban hozza Pityu nagy dacjának 70-80 %-át, pedig még csak alap órajel és kábel van benne. Nos ez a dac most eladó a készítőjétől, én csak logisztikában segédkezem, lévén, hogy Bp-n könnyebb hozzájutni.
Én azt mondom nem sok ilyen alkalom lesz Hangsúlyozom, nem én árulom, tehát nem az én tulajdonom
Más: És ez már az enyém. Lehet repülni a focal 806v-re. Állványostúl!
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #11860 üzenetére
Én ezért másolom le egy az egybe a Te rendszered..kiküszöbölendő..
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11802 üzenetére
Kavar van b+
De legalább már skypon értjük egymást
Utóbbival kell kezdeni először a tuningot,ha szükségét érzed. Ez a legmeghatározóbb a hangra nézve.
Nekem címezted, de Doriannak szól.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11799 üzenetére
Ezt lemeccseljük bácsi privátban, de alapvetően egyet mondunk. Állításod szerint nincs számottevő előnye a dupla ámde kisebb kondiknak az egy de nagyobbal szembe. Ezt írtam le előbb is
-
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #11762 üzenetére
Pontosítok..akihez közöm is volt/van/lesz.. bár ki tudja..
Toobee: Ne kezdd
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11079 üzenetére
Figyellek! Téged is Dorina!
Még jó, hogy már korábban meglebegtettem, hogy eladnám majd a focalokat..ki hinné el, hogy nem a mai szösszenet miatt
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11055 üzenetére
Ne kezd előlről
Parker: Üdv a klubban? Hogy köszönthetünk?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #11049 üzenetére
Srácok viccen kívül péntekre jön a hidegfront! Zárásként gondoltam elveszem a kedveteket
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11045 üzenetére
Te mindig a focal miatt akartad, hogy menjek..lehet, hogy orált értettél focal helyett???
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11042 üzenetére
Kezdő hifis vagy.. Tehát igen a térhatás miatt kell középre ülni. XT- ét és engem összeköt a focal..problem?
XT: Már tényleg bánom, hogy szóba hoztam azt a qva Trónok harcát
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
-
Tonyo
őstag
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11032 üzenetére
XT?
Pityu én meg azt hallottam, hogy aki tagadja az az igazi.. Azt is hámozzuk ki a szövegből, hogy ki gondolt itt legelőször meleg hajlamokra..
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11028 üzenetére
Cinikus akart lenni... Ha egyáltalán XT meleg gondolatokba burkolt gyakást helyezett nekem kilátásba, amit kétlek
torma1981: Szóval ti melegekről témázgattok egy hallgatózás közben?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11024 üzenetére
A lányokat szeretem, bocs ha most egy világ dőlt össze benned!
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #11022 üzenetére
Ne irigykedj -
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #11014 üzenetére
AKAROM
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #11012 üzenetére
Nehogy leírjam ide az első és a 2. évad lényegét pár tömör mondatban
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #11004 üzenetére
Azt hittem Te már az 3. évadot is láttad 3D-ben
Spoiler törölve
-
Tonyo
őstag
Olyan felépítésű mint Pityué, arról elég sokat írt már, annyi különbséggel, hogy dual helyett mono felépítésű, kicsit gyengébb alkatrészek, más a trafóval és nincs benne órejel tuning, se valhalla kábel, ettől függetlenül nagyon hasonlít rá. Abszolút handmade, de jobban szól mint a lupus
Ettől függetlenül szerintem a láncba más fog illeni.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #10827 üzenetére
Kellene...!
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #10561 üzenetére
Abban nincs integrált vga, intelben ha van is az nem tudja a 24 p-t.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #10386 üzenetére
Goodbye rubi sallalla goodbye bakker gif nem jó...
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
De jó, hogy már nem játszom..
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #9190 üzenetére
Most Te is visszafele szerkesztettél?
Peak : "jogos a pont mester " elsőre nem esik le, hogy ezt most ki írta kinek?
Ezért hülyeség a visszaszerkesztés
-
Tonyo
őstag
Egyszer kellene tartani egy találkozót! Placebó huszárok vs. aki hisz a különbségekben. Ott minden kiderülne és senki nem tudna csúsztatni. Igaz tagadni még ott is lehet, de etikátlan lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Véleményem szerint 100-é150 ezres forrástól már arról beszélhetünk.
Szándékosan nem szerkesztem az előző hozzászólásomat. Egyet értek azzal, hogy ha válaszolok több embernek, akkor szerkesztek, de visszafele ne kelljen már..olvasgatni és írni!
Béci: Csak épp szerintem azt XT nem sűrűn használja..vinyón vannak a számok nem igaz?
Már csak azért is "értelmetlen" szabály, ha ez így tényleg le van írva, hogy vissza fele is szerkeszteni kell...mert ha valaki, keres, vagy visszaolvassa a dolgokat, keresheti az hozzá kapcsolódó kérdéseket, válaszokat. Még akkor is ha odaírod, hogy melyik hozzászólásra reagáltál.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #9007 üzenetére
Úri ember biztosra nem fogad
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #8919 üzenetére
Nem írom le, de az erős kijelentés, hogy csak cd-vel lehet minőségi zenét hallgatni! Nyilván egy millás Levinson jó forrás, de itt akkor megint csak teljes láncban kell gondolkodni..szétcsapod, ha házimozi erősítőt kötsz rá! Ugyanakkor egy "gyengébb" (szándékosan tettem idéző jelbe) forrást használsz(DAC), de egy jó, zenei erősítővel, akkor ugyan miért ne kaphatnék minőségi zenét?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest