Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
Úgy döntöttem, hogy lecserélem a Denon x1300-as HM erősítőmet nagyobbra. Kizárólag a zenei képességei miatt. Amikor vettem meghallgattam az x1300ast egy X2300-ast Dali Zensor szettel és egy 6xxx-et Rubiconnnal. (ezt csak érdekesség és viszonyítás miatt)
Azt tudom, hogy most egy 2xxx széria nem érné meg, mert ugyanúgy elégedetlen lennék. Szerintem alig van különbség zenei képességeket tekintve 1xxx és 2xxx között. Az lenne a kérdésem hogy a 3xxx vagy 4xxx széria nem lenne kicsit túlzás a Zensorok mellé? Lehet ezekből a Zensorokból többet kihozni mint amit a 1xxx kihoz? A Denon esetleg Marantz márkánál maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest