- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
mayday00 #58382 üzenetére
A kép csak illusztráció.
Szóval én egy ilyent vetem a tavasszal az Obiban, úgy 1000 Ft-ért, az akkuról működő az drágább lett volna.
A nagyon makacs porlerakódásoknak ecsettel rásegítek, és teljesen jól kifújt eddig mindent. Több gépet is takarítottam már eddig vele.Az Obiban kapható neve más, de azt most épp nem találom. AliExpressen is volt, de az Obi-s verzió volt a legolcsóbb.
-
draco31
veterán
válasz
mayday00 #58391 üzenetére
Tessék az én megoldásom rá.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Garázsban a pedálos pumpával szoktam néha "bénázni", de jobb híján az is megteszi. Egy csövet, illetve szűkítőcsövet (golyóstoll vége stb.) lehet bele dugni, úgy jobban fújja a levegőt.
Van még régi porszívó is kifújónyílással, vagy kidobástól megmentett hajszárító, ami alacsony hőfokra is kapcsolható.
-
válasz
Kompresszort ne. Könnyedén mehet kondenzvíz vagy olaj és akkor helló-szia.
Én is sokáig terveztem egy kompresszoros verziót, de végül mindig a kézi medencepumpa maradtA nyomása alacsony de a légmennyiség nagy. A dzsuva több mint 95%-a a múlté.
De ha már mindenképp kompresszor akkor max 3bar, és előtte eltávolítani a kondenzvizet a rendszerből. -
salaud
aktív tag
válasz
Bauhause saját termék száraz/nedves porszívó, van fújókimenete. PC tisztításra tökéletes. Kompresszort dupla áron sem kapsz, és ezzel még takarítani is tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged