-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Melorin #26795 üzenetére
Nem vagyok nagy spíler a témában (ahogy azt az utolsó kérdésem is bizonyítja, lol), de nekem jelenleg 2db 14cm-s Alpenföhn Wing Boost 2, meg egy 12cm-s Akasa Apache van a gépemben (majd most hétvégén fogom újra szétkapni a gépet, hogy a másodikat is beletegyem), semmi hangja nincs. Konkrétan ha offolnám a monitort meg a ház világítását, nem tudnám megállapítani, hogy egyáltalán be van-e kapcsolva a gép
Bár azért várjál még pár tapasztaltabb véleményt mielőtt elrohansz ilyet venni az első bótba
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua ventik 6db
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest