Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
ZrogNV #21460 üzenetére
Ööö, én kizárólag az indulófeszültség miatt linkeltem a tesztet, mert az a része a motorok szórásától eltekintve biztosan objektív. Hangerő és légszállítás esetében már nem mindegy a felhasznált mérési módszer, és döntő különbséget okozhat az előre felállított mérési szabályok eltérő szigorúságú betartása.
A 4,7V indító feszültség nem lesz probléma 5V-nál?
Valószínűleg nem. Ha felpörög, akkor utána már nem okoz problémát, akkor van baj, ha nem pörög fel, csak próbálkozik. Szerintem a 0,2-0,3 voltnyi ráadás elég a gyártásbeli szórás kiküszöbölésére.HollywoodBoy: Valahogy úgy vettem ki az eddigiek alapján, hogy jobban ajánljátok a PWM alapú szabályzást. Ennek mi az oka?
Ha választhatsz, akkor a PWM-es megoldás szerencsésebb tud lenni, mert ott a ventilátor szabályozza saját magát 12 voltból a kérésnek (= PWM jel) megfelelően, és nem te szabályozod azzal, hogy kisebb feszültséget adsz neki.A helyedben én a 3 pines változatot választanám, mert így három helyről kapsz vissza fordulatszám-infót, és (ha az alaplap támogatja), akkor eltérő profillal is tudod a három ventilátort szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest