Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Lehet, nem tudom megitelni, mert csak a hetediket olvastam angolul mivel mar nagyon erdekelt a befejezes es volt is ra par szabad napom az angol megjelenes utan es hulyesegnek golndoltam hogy megjelent es varjak ra tobb mint fel evet. Aztan eppen befejeztem mikor rabukkantam a magyar forditasu valtozatra. Es mondom hatha valamit nem ertettem meg jol megis csak profibb emberke forditotta nalam uccu neki megegyszer elolvasom magyarul is. Szerintem ez a verzio nagyon jo lett. Tökéletesen visszadja az angolt szinte semmi elteres. Szoval ezek utan mar a gyari februari nem igazan izgat milyen lesz.
Éljenek a sztahanovistak akik sajat es a mi szorakoztatasunkra leforditottak onszorgalombol es nem is rosszul
Es le a kiadoval aki megteheti, hogy ebben az orszagban egy ilyen könyvet csak az eredeti megjelenese utan több mint fel evvel adat ki, mire mar mindenki megszerezte valahonnan ezaltal csökkentve a sajat bevetelet is. Ha megjelent volna par hetre az eredeti megjelenes utan itthon is bizisten megveszem de igy mar minek
DE hiaba ilyen orszagban elunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest