Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Lehet, nem tudom megitelni, mert csak a hetediket olvastam angolul mivel mar nagyon erdekelt a befejezes es volt is ra par szabad napom az angol megjelenes utan es hulyesegnek golndoltam hogy megjelent es varjak ra tobb mint fel evet. Aztan eppen befejeztem mikor rabukkantam a magyar forditasu valtozatra. Es mondom hatha valamit nem ertettem meg jol megis csak profibb emberke forditotta nalam uccu neki megegyszer elolvasom magyarul is. Szerintem ez a verzio nagyon jo lett. Tökéletesen visszadja az angolt szinte semmi elteres. Szoval ezek utan mar a gyari februari nem igazan izgat milyen lesz.
Éljenek a sztahanovistak akik sajat es a mi szorakoztatasunkra leforditottak onszorgalombol es nem is rosszul
Es le a kiadoval aki megteheti, hogy ebben az orszagban egy ilyen könyvet csak az eredeti megjelenese utan több mint fel evvel adat ki, mire mar mindenki megszerezte valahonnan ezaltal csökkentve a sajat bevetelet is. Ha megjelent volna par hetre az eredeti megjelenes utan itthon is bizisten megveszem de igy mar minek
DE hiaba ilyen orszagban elunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest