Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Nekem igazából nemis tetszik, csak ugye megdöbbentő a mérete meg a kinézete meg minden
, szép szép....de egy hangfalnak legyen nagy kocka alakja, meg legyen fekete vagy famintás, sőőőt nézzen ki úgy, hogy abból senkise sejtse, hogy mi lakozik benne
és nem kell hókuszpókusz, bár lehet, hogy maradi vagyok. mindenesetre mint kuriózum, meg mint a technikai fejlődés egy lépcsőfoka
ügyes (kis) cucc.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, szép szép....de egy hangfalnak legyen nagy kocka alakja, meg legyen fekete vagy famintás, sőőőt nézzen ki úgy, hogy abból senkise sejtse, hogy mi lakozik benne
és nem kell hókuszpókusz, bár lehet, hogy maradi vagyok. mindenesetre mint kuriózum, meg mint a technikai fejlődés egy lépcsőfoka