Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigo
őstag
-
Frigo
őstag
HDR mod a HL2 single player részéhez:
Bővebben: link -
evo21074
csendes tag
sziasztok ez mit jelent mi baja lehet?:::Node graph out of date..
-
Drizzt
nagyúr
Bővebben: link
Február 17-én adták ki. Totál észrevétlenül jött le az én gépemre is. -
M lesz a HL2: DM update az új pályával.
[Szerkesztve] -
Tocso
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Köszi és nem vagyok ideges, csak bosszant az emberek moralitása, ennyi.
Kösz a tippet, már loadoltam egy csomót, de mindíg megtalálja a dokinőt, bezárja, aztán mehetnénk, de nem mozdul a panel mellől. Azt meg,hogy rámnéz arra értettem, hogy nem kapcsolta ki az AI-t, ''csak'' megállt. Már arra is nehezen vettem rá, hogy feljöjjön a pincéből, az is úgy sikerült, hogy araszolgatva mentem felfelé, és hagytam, hogy ő lőjje le a katonákat. Ezért gondoltam, hogy itt is lehet valami ilyesféle trükk, amivel le lehet csalogatni -
Tocso
tag
Na azt ne mondd már, hogy itt mindenkinek ''eredeti'' HL2-je van, mert még a végén elhiszem. Már csak azért sem értem, hogy miért kell ennyire leugatni a másikat, mert amennyire visszaolvastam sokaknak volt pl: ''ai_disable'' problémája, és nem hiszem, hogy ez az eredetiben is előjön. (Ha meg igen, akkor meg már régen sucks). De érdekes módon nekik tudtak valamiféle választ/megoldást adni, csak nekem nem, pedig én sem kérdeztem másképp, nem voltam se bunkó, se tiszteletlen, szerintem! Csak segítséget szerettem volna kérni, de inkább hagyom az egészet a p...csába.
UI: Ollie, neked meg azt kívánom, hogy legyen szükséged mások segítségére, és mindenki ossza neked az észt, de ne segítsen senki, mert az úgy jó. Bele kéne írni az alapelvekbe, hogy SEGÍTŐKÉSZSÉG, és ezt kéne az első helyre tenni!!!!
Bocs, és kösz mindenkinek! -
Toness
őstag
direkt nem néztem be a topicba már egy jó ideje, de szomorúan tapasztalom hogy még mindig az eredeti-nem eredeti vita folyik, ez miért csak a hl2-ben van?

-
Tocso
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Úgy látom ezzel a Lol-lal szívesen dobálóztok, de egy kicsit olvasni kéne: ''nincs a.i. disable'', azt meg tudom oldani, de továbbra se nyitja ki azt a sz@r ajtót a buxa. Ne gyere te is azzal, hogy ''vedd meg a gámét és akkor minden fasza lesz'', mert ez így nem igaz, meg nem fogok 10 - 8 - 6k-t kiadni egy játékért azért, hogy egyszer végigjátszam aztán ott porosodjon a szekrényen.
Amúgy neked is kösz! Ahogy látom itt is mindenki csak leugatni tudja a másikat, segíteni meg nem. Nem arról van szó, hogy nem tudok angolul és nem értem mit kell csinálni, hanem hogy áll az AI. (nincs kikapcsolva, csak áll!!!)Amúgy király a topic!
UI: azt hittem, ez a topic a segítségnyújtásról is szól, de ha van ''HL2 help'' topic, akkor bocs, és már mentem is. -
Tocso
tag
Egy picit ehhez most kevés az időm, meg több mint 3000 (v. 7000) hsz-t elég gáz lenne elolvasni, főleg úgy, hogy csak most néztem be ebbe a fórumba, mivel eddig megoldottam a gondokat. De ha tudnál keresési kulcsszót írni, hogy hogy keressek rá nekem az is jó lenne.
Kösz! -
Tocso
tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, mert elakadt az AI! A börtönös pályán az elsötétülő pince után a kontroll teremben Alyx megtalálja a dokinőt, be is zárja, de nem jön le kinyitni a nagy ajtót(a teleportálás előtti rész). Ha valaki tud valami megoldást szóljon! Köszi!
UI: Már a kontroll terembe is elég nehezen tudtam becsalni Alyx-t, de mikor melé állok rámnéz, tehát nem fagy ki teljesen az AI, csak szarakszik (nincs ''a.i. disabled''!) -
Drizzt
nagyúr
válasz
nofreenick
üzenetére
Mi? Aha. ...igen. Ngera.... ddes... érted.

Nah, most jövök egy multiról. Király volt. Egy 13 éves cseh srác megmutatott egy csomó helyet, amiről be lehet látni az összes pályát. -
Drizzt
nagyúr
válasz
nofreenick
üzenetére
Akkor multira fel!

-
-
pisti
őstag
Azóta megjött és sztem nagyon szép az új map. Csak azt nem tom, hogy hogy lehet megcsinálni hogy ilyen éles körvonala legyen a spotlightnak, vki tudja hogy hammerben ezt hogy kell?
-
brownus
veterán
Hali,
ahol egy téren körbe vagy zárva és ki kell lőni a mászkáló robotokat, utána mit kell csinálni? már 100x körbe mentem és sehol semmi, titkos ajtó vagy vmi? -
Hali! Elakadtam ott ahol a második generátort kell szétlőni a gravity fegyverrel az meg is van, hogy szét lövöm, de utána van az a helység ami tele van védelemmel lézers, ahogy hozzá érek cafatokra szaggatnak, már sikerült majdnem az ajtó hoz jutni, de még ott van előttem a lézeres védelem és sehogy se tudok át jutni.

Hogy tudnék ott átjutni.F -
LLKobe
veterán
Hogy lehet a játékban kiiratni az FPS értéket?
-
LLKobe
veterán
Na akkor valaki segitsen plíz: valamiért mindig kifagy a game indításnál.
Nemtom mér, de emléxem hogy volt valami megoldás....
Nekem a vng-hl2.iso van meg.
Vagy ugyemléxem a hisztéria idején volt valami HL2 help oldal, ahol minden marhaság le volt írva, a címét meg tudnátok adni? -
brownus
veterán
hello!
ahol egy hullát bas* az áram a kerítésen, ott hogyan tovább?
köszi -
ihova
csendes tag
a vége mindwen fokozaton ennyire könnyű? valaki nyomta nehéz fokozaton végig.?
-
LeC
addikt
nagyon elszürkült ez a topic

-
pisti
őstag
Itt egy kis bizonyíték erre az elméletre.

Bővebben: link -
kuglee
tag
hát én így ismerkedtem meg az aimboottal:
újpest -internet kávézó hardverbolt-
mentem be hogy dvd-romot vegyek
ül egy kb 15éves gyerek az egyik gép elött és eszeveszettül szed le mindenkit.huu mondom de penge ez a kisrác , hiába a fiataloké a jövő.
eccer odaszól neki az eladó hogy mostmár lassan le kéne szedni a medalt mert mindjárt jön a fönök.erre a gyerek odanéz az eladóra és elkezd valami focimeccset kérdezni.rá se néz a monitorra de az emberek hullanak mint a legyek.
megkérdem hogy csinálja
asszongya émbuttal
az mit jelent ?hogy mindenkit kajak lelősz.
asszongya nem csak 96%-os találati arány.
és kérdem hogy nem jobb csalás nélkül?-nem tök jó szétszivatni a sok csírát
sajnos ott rontottam el a dolgot hogy nem odahajoltam hozzá hanem ráüvöltöttem:
te kis fasszopó , kijössz a boltból vagy kiszeggyelek ?eltöröm mind a két kezed nyomorult.
még a boltos csávónak állt feljebb
nem értik ezek milyen idegesitő amikor valaki aimbootozik , vagy más csalást hazsnál. -
Na mindegy, hagyjuk itt abba ezt a vitát szerintem.
-
Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
''használatának elősegítése'' is ott van
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ember, te hogy játszasz, nem kapsz meg semmit jézus
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)