Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
Üdw mindenkinek!
Kedvet kaptam hogy játszok kicsit a HL2-vel,csak adódott egy kis problémám mégpedig a következő.Régebben már végigjátszottam vagy 3x,de most nemtudom feltelepíteni. Merthogy van Steam fiókom eredeti CZ,CSS,CS,de viszont a HL2 pedig tört a Vengeance verzió.Telepítéskor a Steam mappába akarja telepíteni de nemigazán akarom hogy oda telepítse.Namost ami az én problémám nemlehet másik mappát kiválasztani neki,hogy máshova települjön.Tud valaki erre megoldást?
Thx! -
Black Dragon
addikt
Köszi az infót, próbálom is!

-
munky
őstag
Utána néztem egy kicsit és úgy tűnik, hogy a HL2 DM-et még mindig be lehet szerezni ingyen!
Nv és ATI kártyákhoz külön lehet letölteni a lenti linkeken. (elvileg)
ATI kártyákhoz.
steam://hardwarepromo/609 - Nvidia kártyákhoz.Sajnos csak az Nvidiásat tudtam kipróbálni így nem tudom biztosra mondani, hogy az ATI usereknek is működik-e, de egy próbát megér.
Ha NV kártyád van akkor csinálni kell egy Steam Accountot vagy a meglévőbe belépni és miközben fut a Steam rákattintani a fenti linkre. Ekkor felajánlja a HL2DM, HL2 Lost Coast meg azt hiszem a Portal demo hozzáadását az Accounthoz.
Nálam működik!
-
-
törölt tag
válasz
piadex2
üzenetére
Kérdés mit értesz "pénzbe kerül-e" alatt. Havidíja nincs, szóval ha rendelkezel a gammával, akkor szabad préda.
A HL2 DM jelenleg már nem jár az alap HL2 mellé (mondjuk nem tudom járt-e valaha...), az EP1 és az Episode Pack viszont tartalmazza, ahogy a nagyobb csomagok mindegyike is.
Lenry: De, van. Az alap HL-nek még nem volt beépített, az OpFor-tól viszont az is van.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire jó a half life 2 multiplayere?
Kösz:piadex2
mod:láttam, hogy a gamespotnál az első rész több pontot kapott, mint a második. Ennek ellenére érdemes inkább a 2-t beszerezni (ha multiról van szó) vagy jobb az egy?
-
"sailerboy: wow b0l1c"
"sailerboy: your the best crane driver i have seen here in a while"
Nem semmi, néhány év után mégis emlékeznek engem a hl2dm-ben azért a profi daruzásért.

Néhány éve nem játszottam újra a hl2dm-et, és mégis játszottam néhány órával ezelőtt és meglepődtem.

no comment...

-
chungee
addikt
Nekem megvan a HL2 legálisan. És csodálkozva nézem, hogy nemtok TDM-ezni, CFT-zni vagy akármi más. Csak DM jár ehhez?

-
feka007
veterán
Gordon a miniszterelnök!

-
PPSH
őstag
sracok.valaki dobta mar fol ezt a cinematic modot?
vagy egyaltalan nektek leteznek ezek a mappak?:materials,models,particles,scenes,scripts,shaders,sound"
nekem egyik sincs meg
pedig ezeket kellene folulirni hogy mennyen a mod 
-
PPSH
őstag
válasz
fpeter07
üzenetére
teljesen felulirja az eredeti HL2 es kiegeszitoi fajljait
kapsz uj texturakat,uj modelleket+HDR-t.amugy mas:nem tudom foldobni a modot
nincs a jatek mappajan belul semmilyen grafrol meg egyebrol szolo mappam
hogy lehet ez?egy eredeti jateknal
pontosabban a materials mappam nincs meg amiket modositani kellene
ez egy vicc.pedig pont ezert vettem meg
-
Geryson
addikt
Én úgy "szereztem" meg, hogy megjött az OB-m, feljön az a steam center vagy micsoda (most nem jut eszembe a neve) és ott simán ráklikkeléssel leszedi.
Uh, ez a C9.51 ez tényleg nem gyenge. Az az igazság, hogy én amióta megvettem szinte nem is játszottam vele és amilyen módot meg leszedtem az gusztustalan volt számomra, de lehet ezzel mégis ki fogom próbálni!
-
PPSH
őstag
szevasztok.elvileg ma erkezik az Orange Box-om.
a Lost Coast-ot honnan tudom megszerezni hozza?fizetos?
amugy a Cinematic 9.51 HD modot hasznalja valaki.ahogy neztem nagyon durva
azt irtak hogy Crysis es UT3-as szintu grafikai szint
kivancsi leszek ra.
igen termetes 2,6GB-os a mod eleg nehezen jon le
benne van az EP1,es EP2-es mod is
-
Hunnia
tag
ya, és orange boxom van a részek sorrendje?
Half life 2 (ezzel kell kezdeni?)
episode one
episode two? -
Hunnia
tag
Sziasztok,
Még elég az elején van egy olyan rész, hogy kijutok egy csatornából egy nyilt részbe körbe falak, elmegyek szembe ilyen hosszanti döntött valamivel lezárt részt felrobbantok, felülről leesik egy teherautó pótkocsi és ennyi, sehol nem tudok feljutni, más kijárat meg nincs, csak visszafelé. Hogy kell felmenni, mert gondolom a pótkocsi nem véletlenül esik le fentről a fal mellé, de oda már pakoltam mindent, de nem tudok feljutni.
-
Gondar
tag
up?
-
Gondar
tag
Lenne egy buta kérdésem, ha meg akarom venni az orange boxot akkor tudok majd a játékokhoz berakni magyaritást mint tört-játéknál is ? Mert elméletileg eredetin játékonként csak 1-1 nagyobb .gcf fájl van. Valaki tud segíteni ?
-
törölt tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
-
Geryson
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Mondom, sokadik próbálkozásnál tuti megcsinálja végül, hogy el is indul az a hülye felvonó...
-
DarthPeeter
aktív tag
-
Geryson
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Ez a virágbolti verziók sajátossága. Két megoldást ismerek: megveszed vagy betöltesz egy korábbi részt és onnan ismét próbálkozol (sajnos nem csak itt van ilyen helyzet a játékban). Nekem anno még nem volt meg az Orange Box és bizony én is szívtam ott, de 3-4 próbálkozásra át tudsz jutni azon a helyen.
-
DarthPeeter
aktív tag
Hali!
Van egy olyen problémám a HL2EP2-ben amit nem tudok megoldani. Már a Fehér erdőben vagyok a bunkerben épp most értem oda ( amikor kutyával versenyeztünk) és találkozik Alyx az apjával. Beszélgetnek, mindenki happy és aztán gondolom a leendő apósom levinne a Dr.nagyontudok-hoz. Na amikor kinyitja az ajtót és lemennénk a liftel akkor ők ketten szépen nemmozdulnak. Próbáltam az ai_disable parancsot, de nemvették magukra..... Mi lehet a probléma? Hiányzik pár fájl a gémből?
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
theartofdota
üzenetére
Nincs mit!

Szólj még ha valami nem tiszta.

-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
theartofdota
üzenetére
sv_unlockchapters 7 vagy 8, már nem tudom hanyadik.
-
theartofdota
tag
valaki a HIGHWAY 17 resztol tudna dobni egy mentest? wint ujraraktam, igy elveszett

-
Fáraó
őstag
válasz
theartofdota
üzenetére
Topikot is kellett volna neki nyitni...
-
Armahun
addikt
válasz
theartofdota
üzenetére
csapjad!

-
theartofdota
tag
megjelent végre a half-life 3. installálom!
-
Fáraó
őstag
Egy rajongói filmet reklámoznak a Steam-en. Nekem tetszett. A végén a zombik nagyon királyak!!!

-
srph25
tag
igen, írtam is, hogy nem 100% stimmel a teória.
elképzelhető, h valós személy, de így sem az igazi..... youtubeon vannak vidik gman feltűnéseiről, és némelyik elképesztő furán fest, pl. mikor hl2ben távolban egy faházból nézelődik. mi a fenét keres egy ilyen fontos ember ott......
ami még hihető történet külföldi oldalak alapján, h létezik egy 3. erő a háborúban, akikről nem tudunk. ők a combineok ellenségei, régóta harcolnak egymással, de nem tudtak dűlőre jutni. megtudták h a földiek jól megszívatták a combineokat és most ténylegesen az emberekkel akarják elvégeztetni a melót (h aztán egyedül az emberiséggel kelljen szembenézniük). ezzel pedig az a baj szvsz, h gman honnan tudja előre, h gordon milyen harci képességekkel bír (mivel kezdettől fogva figyeli?).
egyébként adrian shephard iránt az opposing forceban látszólag ugyanúgy érdeklődik gman, mint gordon iránt az alap hl részekben. ez akár alá is támaszthatná az előbb felvázolt spekulációt, h összegyűjti a bizonyos 3. erő a legjobb harcosokat a combine-ok ellen.
ez tulajdonképpen a hl3 sztoriját is előidézhetné, gordon nyilván nem akar majd behódolni, inkább szembeszáll
(bár innentől kezdve eléggé átmenne tucat fps stílusba a játék...)apropó, engem az is érdekelne, h gordon mitől képes így harcolni... biztos vok benne, h ennek is meg van a magyarázata! hiszen elméleti fizikus

-
Fáraó
őstag
Látom van időd filózni!
No offense!Ha Gordon tudathasadásban szenved, akkor az még az első részben lévő kísérlet robbanása előttről van. Ugyanis amikor megy le a test chamber-be, és rohangálunk lefelé a folyosókon, az eggyik zárt szobában már ott alkudozik G-Man az egyik tudóssal -Breen-el, ha jól tudom. Sztem vhogy nem illeszkedik ez a tudathasadás a story-ba.
-
srph25
tag
hmm. közben még volt időm filózni, és arra a következtetésre jutottam, hogy túl kevés dolgot tudunk G-Manről (sőt mi több, Gordonról). bármit bele lehet magyarázni a történetbe, amíg a Valve le nem lövi a poént
(végülis az ufo teória sem hihetetlen, mint egy 3. erő a háborúban... emellett még klónozás megfordult a fejemben. minden lehetséges) -
Geryson
addikt
Miket tudok meg...
Szégyelem, de soha nem foglalkoztam az alaptörténettel. Nagyjából tudom, hogy mi miért történt és egyébként csak a játékra koncentráltam. Most tényleg lehet kipörgetem megint a 2-öt és ha tudom le is fotózom a korábban említett futó, fehér ruhás alakot a gátnál - biztos rá is megvan a magyarázat! -
srph25
tag
Jah és ez persze arra is magyarázatot ad, hogy pozitív v negatív karakter-e G-Man. Ennek nyilván nincs jelentősége, nincs észnél Gordon=G-Man, nincs beszámítható állapotban, néha öngyilkos akar lenni, néha segíti önmagát (és Gordon társait) a haláltól.
Egy kész pszichopata!
Sőt a történet folyamán nyíltan ki is van mondva, hogy G-Man nem emberi. És ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy idegen, ahogy sokan gondolják!
Jah és G-Man akcentusa is érdekes topic. De ezt még át kell gondolnom! (Sokan mondják, h egy ufonatusa a csóka, és emiatt képtelen rendesen hangsúlyozni. De biztos lehet más magyarázat is.) -
srph25
tag
Sziasztok!
Van egy elméletem G-Man-re. Szerintem G-Man az tényleg Gordon Freeman maga (GordonfreeMAN, és ugye hasonlítanak is), ahogy sokan gondolják! De nem a jövőből. Szerintem Gordon tudathasadásban szenved, mint az "Egy csodálatos elme" című film főhőse, ahol John Nash látni vél illetőket, akik megbízzák mindenféle feladatokkal, aztán kiderül, hogy nem is léteznek! G-Mant Gordon ugyanígy látni véli ugyebár többször is, pl. másokkal beszélgetni, aztán később a beszélgetőpartner nem is emlékszik rá, v ha meghal a partner, G-Mannek hűlt helye van. Néha mikor G-Man csak a távolból figyeli az eseményeket, teljesen irreális, hogy egy öltönyös fickó aktatáskával ott kuksoljon. Persze, h irreális, mert nincs is ott, csak Gordon képzeli oda
!
Én nem állítom, hogy ez 100% helyes, főleg, hogy Alyx is látni véli később G-Mant, valószínűleg ennél sokkal árnyaltabb a kép, de biztos vok benne, h van olyan része az elméletemnek, ami igaz.
Mindenesetre ez a teória a játék címére is magyarázatot adna: Half-Life !
Ami még szerintem fontos esemény, és annyira nem feltűnő: HL1-nek az elején mielőtt elfuserálódik a kísérlet, Gordon elájul, és máshol tér magához. Lehet h G-Man volt akkor
. Ennek az eseménynek biztos, h fontos szerepe van, mert simán kihagyhatták volna a sztoriból.
Meg ez az időlassítás is, sztem csak egy gyorsan lejátszódó gondolat.. Persze ekkor meg az a baj, h Gordon hogy menekül meg......Mit gondoltok?

(Azt hiszem a Lost elég sokat merített a HL-ből...
) -
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Köszi, na hát ilyet én nem találtam este. Nem egy pénz érte, de furcsa, hogy külön meg kell venni amikor az OB-ra az van írva, hogy tartalmazza a internet játszási lehetőséget. Szóval ha ezt letöltöm, akkor mit is kapok?
Más: A STEAM-emben vannak mindenféle dedikált szerverek, többek között a HL-nek is. Ha ráklikkelek, akkor elkezd letölteni valamit és ha 100%, akkor tudok indítani szervert de csak indítani, belépni bármilyen játékba vagy ilyesmi nem, mi ez akkor?

-
fpeter07
veterán
Azt hiszem nekem is kikéne játszanom a hl2t, már kb. 1éve megvan az OB

-
Geryson
addikt
Amúgy "hülyeségnek" tartom a Valentin napot, de a Párom megvette nekem a HL2 Orange Boxot!
Ugye, hogy nem is olyan hülyeség ez a nap? 
Virágbolti verziók leszed, már töltöm is fel és egyben rakom ezt a Fakefactory CM modot, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz tőle. Ha valóban szép (screenshotok alapján nem rossz), akkor kipörgetem negyedszerre is a HL2-öt hardban (ez eddig egyszer sikerült, 2x mediumban toltam végig). Egyenlőre még nem jöttem rá, hogy hogyan tudok multizni, de tuti ez is mindjárt meglesz...
Éljen Valentin...

-
kbafreg
csendes tag

Szevasztok!Idők folyamán begyűjtöttem mintegy másfél DVD-nyi MOD-ot (csak single), most a GARRY's MOD V10 lenne soron.
Le tudok tenni eszközöket, meg figurákat, de hogyan lehet az ellenfeleket mozgásra bírni?
Lőni lőnek, meg ha közelmegyek akkor ütnek is, de nem mozognak.
Ha esetleg lenne itt egy nálam tapasztaltabb játékos ...
-
cettlee
őstag
hali.uj monitorom van és a videóbeállitásoknál átállitottam az aspect ratio-t widescreen 16:10 esre.a játék ujrainditása után a bevezetö video képe 90 fokkal elvan fordulva, utána fömenü betöltése közben kilép a windows-ba. hogy lehetne vissza állitani eredetire?
köszi elöre is a választ.
-
joshua7
veterán
Sajna csak werziós játékom van és egy mapot akarnék kipróbálni, de csak ezt kapom. Valamit lehet tenni ellene?
Map_IsValid: Map 'tls_lockdown' bsp version 20, expecting 19
map load failed: tls_lockdown not found or invalid -
Gondar
tag
Hali!
Ezt az útvonalat úgy tudod megkapni ha kicsomaglod a .gcf fájljaidat.. ( ne kérdezd tőlem ,hogy kell mert én se tudom ..)
Sok sikert ! -
Myers
senior tag
Próbálta valaki ezt a kiegészítést??? :
Half-Life 2 FakeFactory's Hi Resolution PackA telepítése annyi, hogy felül kell írni a materials könyvtárat:
"Copy the complete folder "materials" with all its subfolders to <path to SteamApps>/<username>/Half-life 2/hl2/ and overwrite the old materials folder."Ha lenne ilyen könyvtár, felülírnám, de nincs.

Na mindegy, bemásoltam ahova kell, de nem látok változást.
-
törölt tag
válasz
Geryson
üzenetére
Most így hirtelenjében nem igazán tudom beazonosítani a jelenetet. Egy screenshot-ot nem tudsz linkelni?
chungee: A Steam, mint már le lett írva többször is, a saját mappájába telepíti a játékokat. Szóval, mint már többször le lett írva, fogod a Steam mappát, átmásolod ahova akarod, ott elindítod, és élvezed. Egyébként nem kell mindent letöltened. Először feltelepíted a lemezről, aztán csak a frissítéseket kell leszednie a Steam-nek.
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Hú, Te ennyire vágod ezt? Bakker, én ennyire nem figyeltem pedig nem vagyok a a rohangálós típus.
Segíts akkor nekem, hogy ki az a fehér ruhás figura, aki elfut a gátnál amikor odaérsz? Most keveredik bennem, de vagy akkor amikor kinyitod a gátat és leugratsz a gátról tökre magasból vagy akkor (én erre tippelek), amikor az ajtón bemész és végre találkozol a "családdal" ill. bemutatják Neked Judith Mosman-t aki már ott kezdi a sunyulást...
-
törölt tag
A legtöbb helyen, ahol összefutsz egy Vort-tal, lehet vele beszélgetni (pontosabban csak Ő beszél hozzád, a Use gombot kell ehhez nyomogatni). A legtöbbet az mondja el, amelyik a Pulse Gun-t feltakja a vizimotorra.
Illetve szintén a csatornarendszerben megkeresheted az All-Knowing Vortigaunt-ot, az az összes Vort-os párbeszédet tudja. Csak kicsit egészségtelen bejutni hozzá.
De ha lusta vagy, itt elolvashatod. [link]
A következő részekről annyit tudni, hogy lesz még egy EP (meglepő módon az EP3). Utána pedig a HL3 jön. Utóbbi már biztosan új motorral, de lehet az EP3 is azért jön ennyire későn, mert már az is ezt, vagy legalábbis egy egyszerűsített verzióját fogja használni (lásd még a CS:S is egy lájtos Source motorral jelent meg, majdnem egy hónappal a HL2 előtt. (Később mondjuk az EP1 motorját is megkapta.)
-
Gondar
tag
válasz
üzenetére
Pedig a HL2-ben el is mondja neked egy Vortigaunt, hogy mi is az oka. Csak beszélgetni kell vele.
Ez melyik pályán van én is kíváncsi lennék rá
Mert nagyokat néztem amikor a HL1 elején a Vortigaunok elkezdenk rám villámokat lőnni .Amúgy most vittem végig az episode 2-t is kíváncsi vagyok mi fog történni azzal a hajóval amit emlegetnek.
Várom a következő részeket, ezekeről már lehet valami konkrétat tudni ?
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Egyszer majd ha nagyon sok időm lesz lehet én is végigtolom. Már csak azért is érdemes (úgy tudom), mert így tudsz meg bizonyos kapcsolatot, ellentétek kialakulásáról. Pl. én sajnos soha nem tudtam meg, hogy miért barát az a piros és egyszemű lény, aki pherodropsot ad neked ill. megmenti Alyxet...

-
Geryson
addikt
Hú, pedig nagyon jó volt sztem a HL1 én nagyon sokáig játszottam vele (hasonlóan mint a HL2 alaptörténete, tényleg elég hosszú egy sztori), de bevallom valami nagy baromság miatt abbahagytam és nem fejeztem be. Mondjuk a HL2 után valószínüleg már nem tudnám én sem végigvinni már csak a siralmas grafika miatt sem. Arra is emlékszem amúgy, hogy én hogy vártam a HL2-öt, töltögettem a trailereket, teljesen ki voltunk akadva...
-
Gondar
tag
válasz
Geryson
üzenetére
Igen, már az episode1 et is sikerült végig vinnem, hát mit ne mondjak az tényleg csak egy délutános móka volt. Most éppen még az episode 2 közepe felé tarthatok, ez viszont nagyon hangulatos rész eddig, szegény Alyx-ért mi mindent meg nem kell tenni

+ Még elkedztem a Half-Life 1 el is játszani, de eddig valahogy nem nagyon jön be a dolog, pedig mások szerint az első rész még jobb is mint a második.Myers: ügyes vagy
-
Myers
senior tag
-
Geryson
addikt
Jó sokáig vártál vele!
Szerintem egy fantasztikus alap játék hihetetlen hangulattal! Én végigtoltam könnyű, közepes és nehéz fokozaton is. Mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki az Episode 1 és 2 kiegészítőket is. Az 1 szerintem igen rövidke, de a 2 annál hosszabb és szerintem mozgalmasabb (és parásabb) is, ráadásul ott ismét a jó öreg HL2 feeling jön elő egy csomószor.Nekem az tetszik a HL2-ben nagyon, hogy sokszor egyedül érzed magad egy lepusztult világban, szinte para egész végig a szétlőtt játékvilág. Az E1-ben a rombolás még látványosabb!
Sajnos arra nem jöttem rá soha, hogy a gátnál ki az a faszi, aki elfut előled abban a fehér cuccban...

-
Gondar
tag
Hali!
Most vittem végig a half-life 2 és azt kell hogy mondjam ,hogy ez volt életem eddigi legjobb játéka
Ezt mindenkinek ki kell próbálnia .. -
shader-x
tag
Hello! Valaki próbálta már ezt FAKEFACTORY CINEMATIC MOD V9.5? Feltettem de nem igazán tudom hogy is kell használni ill. elindítani. Valaki esetleg tud mondani valami okosat? thx
-
Hapho
csendes tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szia. Akkor próbáld meg úgy hogy a Steamet átrakod magyar nyelvűre és innen (http://steam.magyaritasok.hu/) letöltöd hozzá a magyarítást. Talán akkor menni fog. (Bocs a késői válaszért, de csak tegnap vettem észre hogy már ehhez is van magyarítás.)
-
Hapho
csendes tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ha magyar nyelven megy a Steam, rakd át angolra. Én is kérnék segítséget hogy hogyan lehet rábírni a HL2-t hogy 5.1-ben is szóljon, ne csak sztereóban. Hiába állítom át, mindig vissza áll.
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok. a problémám a következö. steamrol letöltött hl2 DM-em van eddig gond nélkül futott de most a töltöképernyönél a következö üzenettel az asztalra dob:

a többi hl2-es játék (hl2, ep1,ep2, cs:source) gond nélkül megy.
probáltam letörlés ujra letöltés de ugyanez a helyzet.
ötlet? -
mad1
veterán
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
Ez lehet inkabb a source topicba valo

-
Hemi 426/RT
aktív tag
Ha valakit érdekel rajtam kivül is az online game..
akkor van egy egész érdekes német szerver Couter Strike sebzéssel igazi camper paradicsom a Sniper nevezetü map délután mindig szinte tele.
cuxxx nevü szeró.... -
PPSH
őstag
hi gyerekek.segitseg kellene.foltoltam a gamet hogy majd kiprobalom wide folbontasban.a nagy lof@szt.kibasz asztalra hogy a memoria kevesebb mint 128MB
.ez szep es jo de se vga se rendszermemoriaban nincs ilyen keves belole.vga:512,ram:4gb.mi lehet a gond? 
-
munky
őstag
-
bozont
veterán
Sziasztok
Régebben volt valami akció, hogy aki ATI kártyával rendelkezik az ingyé megkapja a HL2 - Deathmatch játékot. Él még ez a lehetőség? A steamen csak pénzért lehet megvenni (ami végül is nemsok 5$ se, de ha már ingyen is meg lehet kapni
). Vagy én siklottam át valami felett? -
Hemi 426/RT
aktív tag
Sziasztok!
tudtok e adni valami tanácsot DM-be hogy hogy lehet kiszürni a lelöhetetlen kiscsira cheatereket?
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest