Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Vki tudna emailre küldeni egy mentést? Highway 17, onnan mikor meglesz az az íj puska.
előre is köszi
-
Geryson
addikt
-
radírfej
senior tag
akkor ide is bemásolom a kis problémám, azóta rendszer újratelepítés is megvolt, minden friss és ropogós, de a hiba maradt, mint egy hűséges jóbarát.
"sajna nem tudom játszani a címben szereplő játékot, nagyjából fél óra gém után leállt, a steam az engine error üzenetet dobta ki, pista 64 ezután közölte, hogy a hl2.exe működése leállt.
azóta a vavle logó után azonnal engine error és leállás.
minden szoftverem eredeti, beleértve a windowst is.
driverek, steam, win frissítve, vírus nincs.
videokártya cserélve, hd2600xt-vel ugyanez, hd3870-el ugyanez. ját ék és steam újratelepítés után ugyanez.szóval esetleg valakinek ötletet a jelenség kapcsán?
elég idegesítő, hogy az ember mindenért fizet, mint a katonatiszt, aztán meg a szórakozás helyett bosszúságot kap...
az esetleges válaszokért előre is thx!"
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Egy rövidke HDR techdemo.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm erre rá is találtam csak valamiért elsőre nem jött össze de utánna sikerült

Azért köszi.

Tudja valaki mi az a Half-Life 2: Lost Coast?! Eredeti a Game amivel játszom de indításnál hibát ir ki Steam en keresztül.Kell valami patch vagy egyéb? Minden más hibátlan.Ott volt mint letölthető game és leszedtem.
-
munky
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
google...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De, hogy ne legyek akkora tahó tessék.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok sima HL 2 magyarosítást hol lehet leszedni?
Nagyon szuper játék nem értem hogy tudják úgy megírni hogy viszonylag kis gépen is tökéletesen gyönyörű grafikával megy.Kár hogy a többi game fejlesztő party-ba van a VGA gyártokkal hogy vegyél minél erősebb karit ha játszani akarsz.

-
HXY
addikt
itt van a teljes térkép: [link]
-
Geryson
addikt
Nem teljesen emlékszem ilyenre. Számomra úgy rémlik, hogy ott csak simán felmásztál és felhúztad a kaput majd áthajtottál rajta. Ez az az egyetlen rész, ahol "élő" embert látsz, aki konkrétan elfut előled a gát felé majd eltűnik. Itt ugratsz utána le a vízlépcsőn (gáton), nem?
MOD: Jaaa, a gerenda egy kicsit később jön annál az épületnél, ahova bemész és megkapod a coltot majd jön egy helikopter, aminek adsz rendesen a beépített fegyverrel...
-
fpeter07
veterán
Gondoltam kipróbálom a Zombie Panic Sourcet (HL2 mod), letöltöttem a clientet, felraktam a pecset és a hotfixet, de hogy kell elindítani?

-
peterszky
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek van egy felesleges, 90 napnál nem régebbi Orange Box vásárlását igazoló blokkja, akkor írjon nekem egy privátot. Nem illegális ügyről van szó.
Köszönöm. -
Sziasztok!
Újabb problémám akadt, de ez már a játékmenetben. A légpárnással egy nyílt terpre értem, ahol hajóroncs, gát, meg egy genya helikopter van, ami egy idő után bevadul és szőnyegbombázást csinál. Ezt a helikoptert kinyírtam, de nem tudom, hogy hogyan kellene továbbmenni. Van egy talán cirill betűkkel "port 5" feliratú kapu, de az is zárva van.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
HL2 magyarítással lenne egy kis gondom, konkrétan az, hogy pontosan végigcsinálom a telepítési leírásban lévő instrukciókat és mégsem lesz magyar nyelvű a játék
.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a magyarításnak van-e installos verziója, és ha igen, akkor azt hol lehet fellelni?
Az Episode Two-val ugyanígy jártam, de ott találtam installos magyarítást.Előre is köszönöm a segítséget.

-
aginor
veterán
Sziasztok!
Kéne nekem egy kis segítség, HL2 orange box+cinematic mod 6 kombót nyomom, de sajnos egy helyen mindig kifagy, ezért kéne nekem egy mentés a fenti kombóval, a RAVENLOFT elején, vagy onnan amikor a gravity gun-nal kel gyakorlatozni.
A segíséget előre is köszi!
-
-
pucza
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert ELAKADTAM. Amikor leszálltam a csónakról, bementem egy helyre ahol átnézett egy nő meg egy férfi lézerrel, aztán a nő elvezetett a lifthez és kinyitotta, na és innen kezdve nem tudok semmit se csinálni. A lift nem akar lemenni v fel, nem tudom mit kellene itt egyáltalán csinálni. -
haxy27
aktív tag
Tényleg enyi volt a játék? ez nagyon rövid volt
Az autós dolog tényleg jó volt frankón el lehetet ütni öket csak én vagyok balfék nem tudok szinte semilyen autós játékall jácani mert nehezen megy az irányitása.Ja hol is kellett kukacokat gyűjteni meg ketrecből kiszedni cucost mert én ilyet nem találtam.
-
haxy27
aktív tag
EP2 ben ott tartok ikor azok a nagy lépegetök jönnek, de nem birok velük mert egyezrre jön 4 vagy 5, és az első ketöt tudom kicsinálni utána már leszednek azok a kis mitom én mik ijen kék robanó valamit lönek, nem lehet ráveni a csapatomat hogy ne az óriás lépegetöt lövöldözék hanem a kicsiket?
-
pisti
őstag
válasz
szállitó
üzenetére
A hernyókból énis néztem el valahol vagy tizet.
De annyira nagyon nem érdekelnek az achievmentek.
No szóval akkor adok még hintet, csak azért nem akarom kerekperec megmondani a megoldást, hogy megmaradjon valamelyest a felfedezés öröme.
Szóval van ott egy felhajtható rámpa amire hatnak a fizikai erők, és egy kis hely is van alatta és ezen a kis helyen alatta van egy robbanásnyom textúra, szerintem így már mennie kell.
Egyébként van még1 mód majd leírom ha érdekel meg rájöttél az elsődlegesre.
-
-
szállitó
senior tag
Üdv!
EP2 ben a ketrecböl hogy lehet kiszedni az utánpótlást
-
Fáraó
őstag
Vagy már megveheti külön is: link.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Neked semmit, ha legális a cucc, akkor a Steam intézi maga.
Egyébként az OrangeBox Steam-en kemény $50+tréfa. Ez forintban 10k alatt marad. Ha tényleg szereted a játékot, akkor vedd meg.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Source erőforrásfile.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vedd meg eredetiben.
-
- = Zk = -
félisten
üdv PH!

Kijáccottam a Half Life 2-t nagynehezen.éshát sikerült letöltenem az episode 2-t.dehát 3 GCF fájlt látok csak.
a kérdésem ezzel kapcsolatban,hogy ezt hogyan és mint tudom a javamra fordítani?ugyanis semmilyen tömörítő progi nem ismeri
Voltaképp mit lehet kezdeni eme fájlokkal...
segítségeteket előreis köszönöm -
peterszky
őstag
A HL-el együtt dobták piacra anno a SiN-t, nekem valahogy az sokkal jobban tetszett. Talán azért, mert nem a "néma" hőst kell alakítani benne, hanem vannak jó kis beszólások.
HL2-t talán a mocsárjáró csónakos pályák 3/4-edéig vittem el, ott valahogy nagyon leült, abba is hagytam
-
törölt tag
Csak el kellene már készülnie. Még a PC-s Decay port is csak beta stádiumban van, ráadásul december óta sehova sem léptek előre. És ez még csak GoldSource-ra épül... Tervben van a Source-os verzió is, de gondolni sem merek rá azzal mikorra végeznek.
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy kb 1 perc játék után mindig ez az üzenet fogad :
HALF-LIFE 2: hl2.exe - Alkalmazáshiba
A "0x241f5a38" címen található utasítás a "0x00d5facc" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
Fogalmam sincs mi lehet a baj,remélem vki tud segíteni!
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy orange box-ot és sajnos nem tudom telepíteni. Az a helyzet, hogy van egy rendszer partícióm, és egy másik is(amire a játékokat is szoktam telepíteni), de a steam mindenáron a rendszer partícióra akarja telepíteni(amin, uram bocs'á nincs 12gb szabad hely) és sajnos nem tudok másik meghajtót kiválasztani. Más is találkozott már ezzel a problémával? Van valami értelmes megoldás rá?
Válaszokat előre is köszi.
-
celf
őstag
na vegigtoltam.
overall velemeny: jo. de semmi tobb. -
dui
aktív tag
imádom ezt a játékot, olyan szép kidolgozott a grafikája, és nincs nagy gépigénye

Az egész történet magával ragadó
Egy jövőbeli világban, szuper fegyverek..stb
Nagyon jó
-
Hemi 426/RT
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
osztom a véleményt!
még hogy konzol.......
DM forever!
-
Csabroncka
addikt
Hát valóban a Half life-nak nem érdmes belevágni a közepébe...felfűzve a történetet, viszont hatalmas...... sokszor maga a történet és a végkifejlethez való eljutás akciódúsabb..érdkesebb, mint lelőni..egy-egy zombeet. Mindenkinek más-más a szimpi...DE egyet azért érdemes tudatosítani magunkban a HL 1 messze megelőzte a korát hasonlóan a Maffia-hoz (fizikában és grafikában is) a EP-re visszatérve ezeket végigjátszani, tényleg csak akkor élmény, ha feltudod építeni a HL2-ős élményeidre....pár "perces" játékot követően pedig nehéz kialakítani építő véleményt.... már pedig a HL tényleg a maga egészében adja a hangulatot egy-egy részt kiragadva kevésbé lehet vonzó. Vannak amikor az esmények felpörögnek.. és a kihívás viszi tovább az embert..valahogy mindíg meg lehet mindent oldani
ui.: a sarokban mindig van egy-egy gázpalack vész esetére, de a motorblokk sem utolsó szörnyírtónak
-
celf
őstag
Ennek a prey-nek utanna nezek. sajnos a vilaghaborus es kulonbozo aktualis katonai krizisekben jatszodo kommandos, meg elitalakulatos jatekokat nem szivlelem. De azert koszi, daa-raa. Megeshet, hogy kiprobalom az egyiket, valoszinu megtetszene, ha tobb idot szannek ra. Viszont ha mar jatekkal toltom az idom, akkor olyannal tennem aminek a kornyezete igazan lekot. Sci-fi, esetleg fantasy. Csak a fantasy is olyan most, hogy ami nem DnD az mar eleg necces. Nem azert mondom, mert ilyen vaskalapos vagyok, hanem egyszeruen ez latszik bebizonyosodni. Morrowind nagyon nem az igazi, Witcher.. azt be kene csekkolni... de bemutatok alapjan nem igazan tetszik az art design. Nekem az eleg fontos. Legalabb annyira mint a sztori. Lehet, hogy szep grafikailag a jatek,de pelda kepp ott van a kardja a csavonak. En jobbat rajzoltam a dnd-s karakterlapomra kis tokmag koromban, mint az a kard

Egyebkent gondoltam, hogy a Vortigontok furcsa beszede a sztorihoz kapcsolodik, nem arrol van szo, csak szerintem jobban is meg lehetett volna csinalni oket. Hiaba, a csaj sem szimpi, pedig nem rossz bige : D
Viszont tegnap atjutottam azon a reszen ahol a Guardian elol kellett bujkalni es megszerezni az extract-ot... parszor elkapott az utolso pillanatban
az nekem fajt : D
meg ez a korfuresz + gravity gun
nya.. ma tovabb visszuk. kivancsi vagyok mennyire lesz hosszu vagy rovid a game.
a sztorit sajnos tenyleg nem igazan ertem. az 1 alatt meg tul fiatal voltam, nem tudtam jol angolul, meg mar el is felejtettem, a masodik meg kimaradt, szoval most probalom felszedni a fonalat, de meg nem allt ossze a kep.Kozben a Portalba is belekezdtem... ott is volt egy kis zene. Eddig az viszi a palmat music teren nallam.
-
pisti
őstag
Prey-t próbáltad már?
Ott ízig-vérig sci-fi a környezet, vagy akkor már Quake4 és Doom3 is szóba jöhet bár azthiszem ez a sorrend, ahogy soroltam őket a játékmenet minőségére is helytálló. A Doom3 szerintem egy kissé hamar ellaposodó hent játék (bár rossznak azért nem nevezném), a Quake4 már változatosabb, mind a sztorit mind a játékmenetet tekintve, viszont a Doom3 enginet használó játékok közül a Prey a legjobb szvsz.A szövegekkel meg a hanggal nekem nem volt semmi problémám, persze ez aztán nagyon szubjektív. Sőt kifejezetten jónak találam mind Alyx-ét, mind a Vortigontokét, de úgy általában az összes szereplőét. A Vortigontok (a villámszóró lények, akik még HL1-ben ellenfelek voltak) meg azért beszélnek furán mert a történet szerint ők teljesen másképp beszélnek a saját nyelvükön mint az emberek.
A sima HL2-ben van egy rész, ahol az egyik ilyen Vortigont elmondja, hogy csak szívességből beszélnek, úgy ahogy mi mikor emberek is vannak a közelben. Külön beszédstílus (meg viselkedésstílus) van nekik kitalálva, mint pl. ahogy a Yodá-nak is a Star Wars-ban.
Az ilyen dolgok miatt jobb sokkal, ha az ember végigjátszotta az eddigi részeket is. Sokkal érthetőbb, hogy épp mi történik az ember (The Freeman) körül. Egy jókönyv is csak úgy jó, hogyha az elejétől a végéig olvasod, nem csak bele-bele olvasva.Az tény, hogy fegyver pl. nincs annyi és olyan változatos mint a Half-life 1-ben. Ez mondjuk körülbelül betudható a környezetnek ( mondjuk a pajszer mindent "üt"
). Meg azzal is egyetértek, hogy több ambient music kéne a játékba, meg ami van az tényleg elég jó.
Nekem a kedvencem pl., ami az Episode One-ban a reaktorba érkezéskor hallható, az pl. egy nagyon hangulatos része annak az epizódnak, persze az Episode One is megér egy misét, vannak hiányosságai annak is. Amit biztos észrevennél pl. , hogy az első felében/harmadában csak Gravi gun van fegyvernek, viszont végig az a pályarész nagyon hangulatos, utána is az viszont nagyot változik a környezet, pl. van egy rész amit szabályosan túl kell élni, olyasmi mint az Antlion ostrom az Ep2-ben, gondolom az nem tetszene neked, viszont rögtön utána megint változik a környezet és megint jön egy nagyon hangulatos pályarész, ami teljes egészében a hangulat növelésnek van szentelve. A commentary-kban az ilyen részeket hívják vista-knak. -
celf
őstag
Bevallom kicsit elhamarkodottan itelkeztem par dolog felett.
Tulajdonkeppen az amin kiborultam, a 4 felol ozonlo szornyek abban az alagut elagazasban meglepoen hamar vegetert. Elotte vagy 3x ki leptem a jatekbol, mert nagyon nem volt turelmem ehhez a fajta game-hez..Viszont utolag rajottem, hogy mind3x kb 10masodpercel az invazio befejezte elott telt be a pohar
szoval ez pozitiv csalodas volt utolag, es kifejezetten elkezdtek tetszeni bizonyos dolgok a jatekban. tenyleg otletes, es egyaltalan nem gond, hogy nincs allandoan akcio, szerintem egy jatekot akkor lehet igazan megkedvelni amikor elveszik benne az ember, es nem csak azert jatsza, elorejusson, vagy hogy kapja az uj weapon-t, hanem csak ugy elteved a alyakon, hosszu csendes reszek stb... nagyon hangulatos tud lenni ez
egyebkent szerintem meg keves is az ambient music, viszont azon a keves helyen ahol van kifejezetten hangulatos.
ugyanakkor ami elkezdett zavarni: sztem a sztori nem rossz, viszont a forgatokonyv iro nem lehet egy nagy tehetseg, es a sound directorbol sem lesz award winner ugyvelem. nem lehuzni akarom tenyleg, de a csajnak is, es a szornynek is aki segit megoldani a dolgokat (nem tudom a nevet) zavaroan hulye szovegei van, es eleg idiota modon is beszelnek = a hangrendezo nem erti a dolgat szerintem.de ettol fuggetlenul kezdem megszeretni.
egyaltalan nem ertelmetlen kotekedest szerettem volna irni, egyszeruen csak leirtam, hogy miert csalodtam elsore.es nem fontos az akcio (annyira), a jo fegyverek alatt nem azt ertem, hogy csak es csak-az-eksön. Jo fegyverek nelkul egyszeruen csak nincs jo FPS.
eddig a shotguno meg a gravity gunon kivul nemsok fegyvert hasnzalok, de lehet ez az en hianyossagom..
--
mas:
Elofordulhat, hogy azert erzem kicsinek a latoszoget, mert 4:3-as monitorom van ? talan levag az oldabol?Bioshock-t is ki lehetne probalni. talan az erdekesebb meg. de az az igazsag, hogy FPS CRPG-bol sztem nincs jo a piacon, talan Fallout 3, de Bethesdaekbol es az eddig kiszivargott hirekbol itelve nagy mellefogas lesz.
szoval maradna egy jokis sima action FPS (sci-ci kornyezet csak elony), de olyan sincs azt hiszem
talan ez az uj duke nukem. mi a hivatalos cime neki? -
pisti
őstag
A HL2 konzol átirat.
Lol.
Ekkora marhaságot.A többi dolog is amit felhozol csak értelmetlen kötekedés.
Ennyi erővel ilyen "véleményt" felesleges beírni...
E szerint a HL2 (ami nem az amit te most próbáltál egyébként) 34000 user szavazata alapján 9.4 / 10 -es értékelést kapott, az Episode Two meg 9.2-est.Ami miatt jogosan lehet nem szeretni az az, hogy sokszor nincsen "ákció" mert történetet mesélnek vagy logikai feladványt kell megoldani, esetleg egy rövid mászkálós/ugrálós rész van.
Viszont az emberek nagyon nagy többsége meg épp emiatt szereti, mert nem csak egy agyatlen hentjáték, a játékmenete változatos és sokszor nagyon ötletes.
Ergó, ha neked ezzel van bajod (márpedig ilyenkor szerintem mindig ez van), akkor alapvetően a stílus nem tetszik, nem a játék maga.
Na de akkor minek találsz ki ilyen mondvacsinált dolgokat, hogy lehúzd a játékot? Nagyon komolytalan...Ezek alapján neked mi lehet a neked jó?
Hmm.
Painkillert tudnám ajánlani, abban kb. nonstop akció van. A maga nemében jó kis játék.
De a legutóbbi nagyobb nevek is jók lehetnek neked: Bioshock, Crysis, LostPlanet, esetleg ha retró fan vagy, akkor a felújított DukeNukem3D.
-
celf
őstag
igy van, egyszeruen csak elkezdtem felpakolni oket es kideurlt szamomra is

kozben ismerkedem ezzel a HL2 ep2-vel... igazabol a HL2-vel is csak futolag jatszottam vagy 2 eve.es most hogy eljutottam valameddig az ep.2-ben... hat nincsennek tul jo benyomasaim: nagyon szuk a latoszog, nincsennek teljesen osszehangolva a mozdulatok, ez leginkabb akkor latszik, amikor pld. visszavaltasz feszitovasra, mar reg a kezedben van, de csak vagy 1 masodpercig meg mozdulatlanul, hiaba nyomod az attack-ot. ez egy egyszeru konzol atirat. ez akkor bizonyosodott be vegkepp amikor elertem ahhoz a reszhez ahol felvaltva 4 iranybol jonnek a szornyek es ide-oda kell rohangalni meg lovoldozni. Meg jo hogy nincs a kepernyo egyik sarkaban valami score-meter, kozepen meg valami ido-visszaszamlalo.... Mint valami kozonseges jatekterem-game... rohej.
Na mindegy, nem akarok nagykepuskodni meg arroganskodni, de sztem egyszeruen ez a HL2 gyengus. imho.Nem tudtok most jo FPS-t jo fegyverekkel, jo single-player mode-al ?
-
celf
őstag
nincs alap half life-om, es most letudom totleni a steam-rol az episode 2-t, a portalt es a team fortresst.
mindegy hogy melyiket rakom fel eloszor? egyaltalan futnak magukban ? -
Csabroncka
addikt
HL 2 = felejthetetlen zene, hatalmas játéktér, izgalmas és filmbeillő történet...no és az érzés...egyszerűen kihagyhatatlan
nagy UP a játéknak reméljük folytatódik Freeman legendábaillő története 
-
Arbiter
tag
nah most megint újratelpítettem a cm mod-ot.
most már elindul de amint alindítom a new game-et és be is tölt de nincs kép.
fekete és lila kockák vannak a képernyőn.
hang van..a játék fut csak nem jelenít meg semmit.
viszont a készítők neveit lehet látni. -
Kroni1
veterán
Üdv!
Az online játékban láma vagyok, ezért a kérdésem az lenne, h ha neten szeretnék HL2 deathmatch-ezni, akkor a felbontást le kell-e vennem ebben a játékban, vagy hagyhatom úgy ahogyan a 9600GT karim még élvezhető fps-t ad? COD2-ről hallottam régebben, h génhibás és minél több fpsed van, annál gyorsabban futsz, lősz stb.. Az összes online game-re vonatkozik h fps nagyon magas kell h legyen amennyire lehet? Mekkora fps kell?
Mégegy dolog: vsync nálam mindig be van kapcsolva, mert szebb a kép, de ugya akkor tft-men 60fps a max. ezt erdemes kikapcsolni?
-
Arbiter
tag
válasz
Hemi 426/RT
üzenetére
én még előtte leszedtem vmi hdr pack-ot is.-ennek nem igazán láttam a hatását nem igazi hdr...annyi hogy ha beleézek a lámpába akkor erősebb a fény.
a cm módban biztos jobb a hdr.
meg ezt is föltettem még a múltkor
akeFactory's & Ogg's High Resolution Pack (v 2.20)
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

még hogy konzol.......

az nekem fajt : D