Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi20
aktív tag
szasztok van egy kis probléma
a játék folyamatosan ai disabled et ír ki mit kell vele csinálni
+ még el is akadtam a játék eleje felé
a savas vízben vagyok bele kellene ülni a csónakba az ok
de kimenni nem tudok mer nem tudom felhúzni a zsilipet ha valakinek ismerősek ezek a problámák segítsetek pls -
tool
tag
Azért van igazság amit mond, főleg a marketing terén. Fizikában a Half Life a jobb, legalábbis jobban ki van használva, mint a Doom3-ban, ahol alig vannak megmozdítható dolgok. A grafika nem hiszem, hogy jobb lenne, sőt. ha a Doom3 tele lenne nagy külső terekkel és nem lenne annyira sötét, mindenki el lenne ájulva.
-
pisti
őstag
Jah nagyon képbe van.

Ezért írtam én mikor ezt megláttam, hogy aki nem vágja a témát az ne írjon kritikát ilyesmiről. Másrészt anno a HL1 nagyonnagyon nagy durranás volt, erről ennyit, az volt az évszázad fpse kb.
. Vagy elfogult vagyok? De az tuti, hogy előtte kb Q2 vel játszottam fps-el aztán jött a HL1 és az állam a földön volt folyamatosan a játék alatt. -
Zenty
őstag
Kicsit téleg eléggé elfogult a gyerkőc ,de egyben igaza van!
''És most hogy kijött a Half-Life 2, adták hozzá a Counter-Strike:Source-ot, biztosítva a HL2-nek, hogyha majd egyszer jó lesz a CS:Source, akkor vegyék továbbá, és újra elmondhassák, hogy a HL2-t mennyien szeretik, és milyen jó. Ez az a kategóriás eladás, mint amikor egy gyümölcslevet azért veszel meg, mert szép a doboza...''
Ez régen is igy volt hl1 téleg már rég lesz@rták volna ha nincs cs!
Cs-nek az a dolga hogy védje az alap gamet és tartsa a valvet az egész marketinget, akár több évig a népszerüséget! Bár most nemtudom ,hogy lesz ,mert cs source elggé beta állapotu még ha finalnak is nevezik!Ilyen fun szinten jóh! A hitboxa nagyon gáz nem egész fél óra allat 25/2 átlagokat lehet elérni! Azért ezen vátoztatni kéne!
Sokat kell még javulnija ,hogy a sok régi csés áttérjen a gamre és evvel megörizze népszerüségét! -
I_Am
veterán
Szánalmas, hogy mennyire elfogult, veregeti a vállát mennyire okos és hangoztatja azokat a hülyeségeket, hogy pl Doom3 grafikailag meg fizikailag jobb mint a HL2. Ég és föld a kettő.
Már csak az lesz majd a szép (és sztem tutira bejön az is), mikor majd az oroszokat fogja fikázni a stalker miatt.
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Ez a csávó aki ezt írta nem kicsit elfogult a kvékkel, dummal meg dzsón karmakkal

Amúgy az egész írásban ez alegnagyobb LOL:
De ha megnézzük a Half-Life 1-et, az is igazán érdekes. Ugye kiadták a Half-Life-ot, a történet az eredeti volt még jó sok évvel ezelőtt, módosított Quake 1, azaz Quake 2 motorra épült a játék. Akkor az jó volt, de nem kavarta fel a vizet annyira, mint a Doom, vagy a Quake. Egy Quake klón volt, eredeti történettel. Ennyi.
[Szerkesztve] -
tool
tag
Itt egy vélemény a cs2.hu-ról, elég negatív kritika. A végigjátszás készítője írta. Ezzel én nem értek teljesen egyet, hiszen a víz és a fizika megvalósítása osztályon felüli, de szerintem sok igazság van benne.
''Én azt hittem hogy felrobban, valahogy a ?gonosz? elmenekül, és valami óriási nagy összecsapás lesz teljes fegyverzetben, valami közel hallhatatlan szuperhős ellen.Kicsit örülök is, hogy nem ez lett, meg szomorú is vagyok. Előny, hogy egyedi vége lett, és hátrány, hogy ez semmilyen befejezés... Azaz inkább keretes befejezés, mert így is indult. Az biztos, hogy senki sem azért játszott, hogy az utolsó öltönyös emberkés beszélgetést végignézze, meghallgassa.
Szerintem túlságosan is el volt nyújtva a játék, sok rész elég lett volna jóval rövidebben. A játék nagy része vontatott, unalmas. Pár olyan rész van, ahol az ember el tud feledkezni hogy ez egy játék, és ki tud kapcsolni. Egy jobb játék elfeledteti, hogy játszik vele az ember. De sajnos ez nem olyan.
Grafika: 85 %
3D motor megvalósítás: 70 %
Hang / hanghatások: 95 %
Játszhatóság: 65%
Eredetiség: 25 %
Interaktivitás: 20 %
Történet: 45 %
Multiplayer: 0 %
Összesen: 78 %
(nem átlagolt eredmény)
Ez is 95-100 %-os játék lett volna, amennyiben engem is érdekelté tett volna a Valve Software, hogy csak szépet és jót mondjak a játékról. Amennyiben ez megtörténik, leveszem a cikket és valószinűleg 100 %- osnak fogom feltüntetni a játékot, mármint hogy nekem 100 % megéri (hogy Ti megvegyétek!
Addig pedig marad ez a jószándékúan is 78 %-os eredmény. Ez a játék átlagos, néhol rosszabb mint az átlag, néhol pedig jobb. De nagyrészt unalmas.
Volt szó a HL2 és a Doom 3 megjelenése előtt, hogy a HL2 mennyivel szebb, jobb lesz, mint a Doom 3. Én ezt sohasem hittem. John Carmack, a 3D játékok fejlesztőinek koronázatlan királya azért még tud programozni, viszont a HL2-nél nem igazán hallottam, hogy lenne ott olyan, aki úgy igazán tudja hogy kell ilyet írni, persze névtelen, ismeretlen tehetésgek lehetnek, de hát a papírforma győzött: a Doom 3-nak forradalmi a motorja, a HL2-nek meg pár évvel előtti, megkésett, tipikus. A Far Cry, HALO, és még sorolhatnék játékokat, amelyek magasan jobban játszhatóak, eredetibbek, szebbek. A HL2 egyedül a marketingnek köszönheti, hogy ekkora figyelmet kap.
Ha ezt nem a Valve, a Counter-Strike cége adja ki, hanem egy ismeretlen cég, és nem Half-Life 2, hanem teljesen más néven, picit külsőleg más szereplőkkel, más nevekkel, hogy mégse Half-Life legyen, de a történeten és semmi máson nem változtatni, akkor a játék a megjelenés után egyből a ?senkinek nem kell, akciózzuk? polcra kerülne, és elkezdenék mindenféle grafikus kártyákhoz, majd CD mellékleten terjeszteni, hogy legalább látszólag vegyék, és látszólag érdekelje az embereket. Talán még cikket sem írtak volna a játékról, maximum lelkesebb, maximalistább magazinok megemlítik hogy van egy FPS játék, ami átlagos grafikával, az átlagosnál vontatottabban, az átlagnál jóval unalmasabb, viszont a vontatottsága miatt vagy 15 óra végigjátszani, így aki időmilliomos, és nincs jobb dolga, és elég kitartó, valamint szereti a HL klónokat, akkor esetleg próbálja ki. Csak gyüjtőknek.
Ha tudtam volna, hogy ilyen vontatott, ilyen unalmas, ilyen hosszú lesz, inkább elolvastam volna valami leírást a HL2-ről, aztán ?huh, de jó hogy nem játszottam végig? lélegzettel olvasnék tovább a neten zenehallgatás mellett. De így, hogy végigjátszottam normál fokozaton, bizony elég nagy csalódást okozott sok szempontból.
Ha azt mondom, hogy ezt egy Half-Life 1 motorral, mint egy küldetés lemez adják ki, akkor lett volna reális. Lehet túl nagyok az elvárásaim, de nyoma sincsen a sok éves munkának, kivéve ha összesen 1 ember másodállásban dolgozott rajta végig. Az is lehet, hogy alkalmatlan emberek tömkelege csinálta ezt a játékot, pár profi grafikus és modellező társaságában. Alkalmatlan alatt azt értem, hogy középszerű, nem azt hogy rossz. John Carmack egy rátermett fejlesztő, a HL2 fejlesztőcsapata pedig nem rátermett. Kész szerencse, hogy a Valve-nél legalább a marketingesek jobbak mint az áltlagos, és így a magazinok címlapján van a játék.
De ha megnézzük a Half-Life 1-et, az is igazán érdekes. Ugye kiadták a Half-Life-ot, a történet az eredeti volt még jó sok évvel ezelőtt, módosított Quake 1, azaz Quake 2 motorra épült a játék. Akkor az jó volt, de nem kavarta fel a vizet annyira, mint a Doom, vagy a Quake. Egy Quake klón volt, eredeti történettel. Ennyi.
Aztán a Valve nagy ötlete, hogy lehet módokat fejleszteni a Counter-Strike-hoz. Ebben nagyon igazuk volt, mert ez bejött nekik: készültek a módok, nagyon közkedvelt lett. És egyszer csak megjelent hozzá a Counter-Strike, ami őrült népszerűvé tette a játékot. A Valve fel is vásárolta gyorsan, és elkezdte fejleszteni. Megfogta a cég az Isten lábát. Mivel CS-vel csak Half-Life megvétele után lehetett játszani, amit aktiválva kapott a felhasználó egy WON azonosítót (ami később Steam azonosító lett), ezáltal rákényszerítette a multiplayer-es embereket, hogy megvegyék a Half-Life-ot. Innentől egy átlagnál picit jobb FPS játék lett a világ egyik legjobban eladott játéka. De ha Carmack kicsit több időt tölt a dokumentálással, akkor a Counter-Strike Quake2 alá jelenik meg, akkor ők veszik meg, a Valve meg bezárt volna. De sajnos nem így történt.
A Valve tehát rendelkezett az aranytojást tojó tyúkkal, a Counter-Strike-al. Adta ki a változatokat, és még mindig vették mint a cukrot a Half-Life 1-et, már 2 kulcsot 5000 Ft körül, vagy az alatt. Hát, ez nem pénz. Ki kell találni valami újat. Beindult a Half-Life 2 fejlesztése, és közben átálltak a Counter-Strike 1.6 bétától a Steam-re.
A Steam egy külön mise. Indulása óta annyi keserűséget okozott a játékosoknak, mint még egy játék sem. Sokszor nem működött, ezért nem lehetett CS-vel sem játszani. De már 1.5 évnyi fejlesztés után az alap szolgáltatások ÁLTALÁBAN műküdnek. Elvileg kényelmes, gyakorlatilag meg sokszor szívás. De fogadjuk el, nincs választás annak, aki CS-vel akar játszani.
Jött a Counter-Strike
ondition Zero, ami nagy bukás lett, mert HL1 motorral működő csúnyácska, béna multiplayer szerű normál játék lett. Viszont a World Cyber Games döntőben azon játszottak, azaz CS
Z- vel, így sokan azt is megvették kényszerűségből. Ne ez ami gusztustalan, de érthető is. A Valve-nak kell a pénz.
És most hogy kijött a Half-Life 2, adták hozzá a Counter-Strike:Source-ot, biztosítva a HL2-nek, hogyha majd egyszer jó lesz a CS:Source, akkor vegyék továbbá, és újra elmondhassák, hogy a HL2-t mennyien szeretik, és milyen jó. Ez az a kategóriás eladás, mint amikor egy gyümölcslevet azért veszel meg, mert szép a doboza...
A kiadás napján lévő formában a HL2 tartalmaz sok sok ?szarvas?, azaz igen zavaró hibát, butaságot, ami a befejezetlen engine, azaz ?játékot üzemeltető grafikus motor? tartalmaz, és azt hinnénk, hogy ennyi várakozás után nem tudunk belekötni semmibe, ez helyett pont fordítva: ennyi várakozás után alig tudunk dícsérni valamit...
Ha 1 - 1.5 éve adják ki, azt mondom, hogy átlagnál érezhetően jobb, szebb, de most, napjainkban ez kevés, nagyon kevés. Kár érte. Nagy kár. Kívánom, hogy a rajongók legalább ne csalódjanak. Én a HL1-et szerettem, HL2-t pedig elfogadom, ahogy az anya is elfogadja buta, csúnya, de mégis szeretetre éhes kisfiát. Lehet nagyképűen hangzik, de nem lennék büszke arra, hogy mondjuk én csináltam, én irányítottam volna a játék fejlesztését, inkább szégyenkeznék, és lenne 20 indokom, miért lett ilyen. De szerencsére nekem nem kell mentegetőznöm.'' -
tool
tag
Persze akkor más idők jártak, ma mindenki 4xaa, 8xaf, 3dmark pontokkalmeg ilyen hasonló hülyeségekkel foglalkozik.
-
tool
tag
Igen, jókat hallottam az engine-ről, hogy középkategóriás gépen is elfogadhatóan megy. Most szerencsére jó konfigom van, amin bármi elmegy, így végre játszhatok fullban ezekkel a játékokkal. Ma már, mivel nem játszom annyit mint 5-6 éve, inkább várok és akkor nyomom végig, amikor totál élvezhető minden.
Amúgy meg minden relatív. Anno a Quake1 semmilyen konfigon nem volt hajlandó normálisan futni a megjelenésekor, mégis mindenki imádta és játszotta (én is). -
deedee
őstag
sajna mégsem jött össze a nosztalgiázás a hl 1-el....

Feltelepítettem és amikor indul a gém,kéri a lemezt.és az bent is van a meghajtóban de mégsem pörög fel.átettem a másik meghajtóba,de semmi változás.....Asszem megsérült az indító progi a lemezen...... -
deedee
őstag
az alien vs predator tényleg parás volt és a mentést is hiányoltam....Viszont a 2. rész már eléggé letudott kötni,csak predatorral túl könnyű volt.....
most tettem fel a gépre a half life 1-et,bár nem tom mennyire fog menni,mert az xp kiírta,hogy a gém nem passzol tökéletesen a gépemen lévő oprendszerhez...Azért remélem menni fog.már elő is kerestem az opposing force és blue shift lemezeket is..... -
tool
tag
Igen, határozottan nehéznek tűnik normálban a Far Cry. A Half Life2-t meg nem volt kedvem újrakezdeni, de nagyon bosszantott, hogy nem adott elég kihívást. Nem tudom játszottál-e az Alien vs. Predator első részével. Tiszta para játék volt és nem lehetett benne menteni, csak a pálya végén. Nagyon nehéz volt végigvinni normál fokozatban.
-
niemand
csendes tag
hi mindenki
nagynehezen hozzajutottam a HL2 Collector's Edition-hoz
dvd iso formatum
daemon tools-sal bemountolom
elinditom az intallt
felmegy a steam (kb 25 meganyi anyag)
ezutan kidobja a Welcome to the Half-Life (R) 2 Intallation Wizard ablakot egy Next es egy Cancel gombbal
es itt megall az intall, mert a Next-re nyomva nem tortenik semmi
ismeros valakinek a problema?
mi lehet a megoldas?
byez -
deedee
őstag
én minden gémet a legkönnyebb fokozaton viszek végig.én játszani szeretek és nem pedig bosszankodni és állandóan újratölteni a játékot,mert meghaltam.a kellemes játékmenet és a grafikai látvány az,amiért játszok.
a far cry nem lett volna rossz,csal a gyorsmentést beletehették volna.úúúúútálom amikor hosszú harcok után pont a pálya végén murdelek meg és kezdhetem előőőőrőőől...Szal easy-n is elég kemény a far cry... Szerintem... -
tool
tag
válasz
4gressor
üzenetére
Szerintem nem az a járható út, hogy lebutítjuk az ellenfeleket és így lehet a nehézségi szintek között különbséget tenni. Én jobban amelett vagyok, hogy inkább az ellenfelek száma legyen más, de viselkedjenek életszerűbben. Lehet, hogy végigjátszom hardban is, kiváncsivá tettél. A Doom3-ban - és most, ahogy elkezdtem a Far Cry-al játszani-, bőven elég kihívás a normál fokozat, hardban nagy szenvedés lenne (annyi időm meg nincs).
-
harry
veterán
Hello, nálam van vmi gáz a hanggal. Eleinte ment rendesen, de miután csináltam egy auigy driver hacket /Bővebben: link/ azóta csak az első kis Valve videónál van hang, utána nincs. CS:Sourceban sincs. DE pl más játékok, film, zene megy rendesen. Miért pont a HL megy CS nem megy

-
válasz
kBagyula
üzenetére
ebben benne lennék én is, de valamiért most meghülyült a steam (nekem mindíg van valami bajom vele) problem a következő:
ha kipakoltatom az ikonokat asztalra (pl hl2-ét) akkor onnan nem lehet indítani a gamét, kétkliik, majd kerreg picit a vincsi és semmi sem történik! de ha steam-en a playgames ablakon indítom akkor ffaszán m1...
namost ez nem is lenne gázgéza, de az allseeingeye sem tudja elindítani, sem a cs:source-ot sem a hl2: dm-et! és az már qrva nagy sux!!! ebben nemtudna valaki segíteni? az allseeingeye jól be van állítva, mármint megadtam neki az indító exe-ket... az is azt csinálja, connect valamelyik serverre, majd wincsi kerreg, majd nem történik semmi VÁÁÁÁÁ
deunommár! -
faster
nagyúr
Marc Laidlaw
Bővebben: link
Bővebben: link
Állítólag külföldön majdnem olyan híres horrorregény író, mint Stephen King. -
faster
nagyúr
Tényleg, egyszer volt azzal a fickóval interjú, aki a Half Life történetét kitalálta. Nem emlékszik valaki esetleg a nevére, vagy az arra az interjúra, hogy merre található?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Amúgy a játék történetét is zsírosGabe találta ki? Vagy azért kit terhel a felelősség?

-
4gressor
tag
Egy kicsit vitatkoznék, ha szabad.

Ha már ennyire könnyűnek tűnt neked a játék normálon, akkor miért nem játszottad legnehezebb fokozaton? Én alapból azon kezdtem (4 év cs-vel a hátam mögöt
) és ott semmi baj nincs az AI-val. A katonák teljesen normálisan viselkednek, a zombiktól meg nem is várom el, hogy felírják nekem a relativitás elméletet. 
A DOOM annak idején a korszakalkotó játék volt. A harmadik részben csak a grafikát tudom dícsérni, bár a normális megjelenítéshez Paksról kell egy kis energiát és a NASA-tól gépet kölcsönkérni.
A HL2 simán fut max grafikán megfizethető konfigon is. A félélmetesség kb 2-3 óráig működik a D3-ban, aztán már kapásból vágja mindenki, hogy melyik sarokból fog előugrani az IQ bajnoknak itt sem mondható szörny.
Dehát vélemények és pofonok különbözőek. Nekem nagyon bejön a HL2, azt adták amit ígértek. -
Lord Zero
addikt
hehh, a napra lehet nézni, de a d3ra nem
hasonlít, hasonlítani akar, nem hasonlít, nem akar, mind1 tulképp
mint említettem, nem ettől sikerült félre
(2004et írtunk akkor, és a csak-jönnek-és-hörögnek fíling vhogy nem volt kielégítő, bármilyen enginnel is jöttek és hörögtek) -
sztem a Doom nem lett olyan mint az 1-2... azokban több volt a fejtörő

jah és azokban voltak külső pályák... nekem nagy caslódás volt a d3... semmit nem hozott abból amit az 1-2 adott! sajna
a far cry is elég hent game... sokkal jobb volt mint a d3, de az sem tudott ennyire lekötni mint ez a kis hl2 -
Lord Zero
addikt
ha pusztán az a koncepció (legyen szó bármilyen játékról), h hasonlítson az eredetire, ne legyen más beleszőve, stb és ezt egy-az-egyben meg is csinálják, az minden ésszerűséget nélkülöző öngyilkos merénylet
DE ettől még lehetne élvezni egy játékot
amit mondani akarok, h a d3 nem (csak) attól olyan lapos és üres, mert hasonlítani akart az elődökre
mellesleg semmi gond nincs azzal, h neked jobban tetszik az x, mint az y -
tool
tag
A nagy háromból már csak a Far Cry van hátra, remélem jobb lesz mindkettőnél.
-
-
röhely, de énis amiatt álltam fel a gép mellől! nemtetszett, és iszonyat nehéz lett a game...
viszont a 2-t most játszom újra... előszőr angolúl nyomtam, easy-n, most meg magyar felirat és normal nehézség... sztem másodszorra is iszonyat jó...
és komolyan nekem is ez az első game ami legal-ban van meg
(leszámítva az újság mellékletekben adott fullgame-eket)
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Szerintem a helyszínválasztás nem lett annyira jó mint a hl1-nél, de ahhoz képest, hogy egy városban játszódik a 2. rész szerintem kihozták belőle amit kilehetett.
Meg nekem nagyon hiányzott Xen, bár a végén nagyon tetszett a Citadel, de azért Xen az mégiscsak Xen.
Remélem a hl3-hoz találnak valami jó kis scf-fi regényhez illő helyszínt.Álá hl1.Ott a blackmesa is nagyon hangulatos volt, meg Xen is.
Doom3 meg kb az elején nagyon jó hangulatos, kb az első egyharmada/fele, utána viszont annyi a hangulatnak,sajnos, átmegy hentbe. Bár a vége fele a pokol még elég jó.
De azon felesleges vitatkozni, hogy a Valve nel képesek igazán eredeti ötleteket belevinni a játékba. Doom3nál ez hiányzik nekem, új ötletes dolgok a játékmenetbe. De remélem, hogy ezt meg is kapom majd a kvék4ben. -
Drizzt
nagyúr
Half-life 2 namespace szerveren ez a statisztikám:
Bővebben: link -
tool
tag
Hát végignyomtam, nagyon szép a grafika, a víz az eddigi legjobb megoldás , de nekem a játék csalódás volt. A mesterséges intelligencia nagyon gyenge, normál fokozaton nem nagy kihívás, alig mentettem. A Half Life 1 sokkal élvezetesebb, pörgősebb volt, meg persze az AI.
A megoldandó feladatok is elég egyszerűek voltak. Némelyik rész túl hosszú pl. a motorcsónakos egy idő után már unalmas.
Tudom, hogy sokan fikázzák a Doom3-at, de az legalább hozta az első két rész félelmetes hangulatát, szintén nagyon komoly grafikával. Nekem jobban tetszett, azt kaptam, amit a név alapján vártam.
A Half Life2 azért nagyon jó játék, de messze nem minden idők legjobbja, ahogy az egyik magazinban olvastam. Ahhoz sokat kellene vissza menni az időben. -
seaky77
tag
ollie néz meg az adataidnál a lakóhelyed nagyon durva a prohardver-engineje. Bejelentkeztem és a TE adataidat láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sőőőt a TE nevedben irtam a ''Hardver/Logitech dinovo'' topicba ekkor vettem észre hogy valami gáz van és bizonyítékül bele is irtam a lakhely részedhez (remélem nem veszed sértésnek)
Ez nagyon durva szerintem!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ondition Zero, ami nagy bukás lett, mert HL1 motorral működő csúnyácska, béna multiplayer szerű normál játék lett. Viszont a World Cyber Games döntőben azon játszottak, azaz CS

nemhogy hardon... őrület!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)