Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocso
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Köszi és nem vagyok ideges, csak bosszant az emberek moralitása, ennyi.
Kösz a tippet, már loadoltam egy csomót, de mindíg megtalálja a dokinőt, bezárja, aztán mehetnénk, de nem mozdul a panel mellől. Azt meg,hogy rámnéz arra értettem, hogy nem kapcsolta ki az AI-t, ''csak'' megállt. Már arra is nehezen vettem rá, hogy feljöjjön a pincéből, az is úgy sikerült, hogy araszolgatva mentem felfelé, és hagytam, hogy ő lőjje le a katonákat. Ezért gondoltam, hogy itt is lehet valami ilyesféle trükk, amivel le lehet csalogatni -
Tocso
tag
Na azt ne mondd már, hogy itt mindenkinek ''eredeti'' HL2-je van, mert még a végén elhiszem. Már csak azért sem értem, hogy miért kell ennyire leugatni a másikat, mert amennyire visszaolvastam sokaknak volt pl: ''ai_disable'' problémája, és nem hiszem, hogy ez az eredetiben is előjön. (Ha meg igen, akkor meg már régen sucks). De érdekes módon nekik tudtak valamiféle választ/megoldást adni, csak nekem nem, pedig én sem kérdeztem másképp, nem voltam se bunkó, se tiszteletlen, szerintem! Csak segítséget szerettem volna kérni, de inkább hagyom az egészet a p...csába.
UI: Ollie, neked meg azt kívánom, hogy legyen szükséged mások segítségére, és mindenki ossza neked az észt, de ne segítsen senki, mert az úgy jó. Bele kéne írni az alapelvekbe, hogy SEGÍTŐKÉSZSÉG, és ezt kéne az első helyre tenni!!!!
Bocs, és kösz mindenkinek! -
Tocso
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Úgy látom ezzel a Lol-lal szívesen dobálóztok, de egy kicsit olvasni kéne: ''nincs a.i. disable'', azt meg tudom oldani, de továbbra se nyitja ki azt a sz@r ajtót a buxa. Ne gyere te is azzal, hogy ''vedd meg a gámét és akkor minden fasza lesz'', mert ez így nem igaz, meg nem fogok 10 - 8 - 6k-t kiadni egy játékért azért, hogy egyszer végigjátszam aztán ott porosodjon a szekrényen.
Amúgy neked is kösz! Ahogy látom itt is mindenki csak leugatni tudja a másikat, segíteni meg nem. Nem arról van szó, hogy nem tudok angolul és nem értem mit kell csinálni, hanem hogy áll az AI. (nincs kikapcsolva, csak áll!!!)Amúgy király a topic!
UI: azt hittem, ez a topic a segítségnyújtásról is szól, de ha van ''HL2 help'' topic, akkor bocs, és már mentem is. -
Tocso
tag
Egy picit ehhez most kevés az időm, meg több mint 3000 (v. 7000) hsz-t elég gáz lenne elolvasni, főleg úgy, hogy csak most néztem be ebbe a fórumba, mivel eddig megoldottam a gondokat. De ha tudnál keresési kulcsszót írni, hogy hogy keressek rá nekem az is jó lenne.
Kösz! -
Tocso
tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, mert elakadt az AI! A börtönös pályán az elsötétülő pince után a kontroll teremben Alyx megtalálja a dokinőt, be is zárja, de nem jön le kinyitni a nagy ajtót(a teleportálás előtti rész). Ha valaki tud valami megoldást szóljon! Köszi!
UI: Már a kontroll terembe is elég nehezen tudtam becsalni Alyx-t, de mikor melé állok rámnéz, tehát nem fagy ki teljesen az AI, csak szarakszik (nincs ''a.i. disabled''!)
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest