Aktív témák
-
dunkel
őstag
igazából mindegy, maximum vércsoport alapján lehet dönteni, mert a waxy az általában kukorica, az element krumpli, a vitargo árpa:
0: vitargo
A: vitargo vagy waxy
B: element
AB: element vagy vitargoharry: edzés után én úgy gondolom a lehető leggyorsabb szénhidrát és fehérje kell. Ezek a tejsavó proteinek és az egyszerű szénhidrátok. A waxy/vitargo azért van a sor elején, mert ozmolitása magasabb mint a maltonak majd ezt követi a dextróz. Ez azt jelenti, hogy ezekből többet tudsz belepakolni a turmixba mielőtt rosszul lennél tőle. A zabpelyhet, korpát nem is értem - edzés után sem zsír nem kell sem rostok nem kellenek, sem az nem kell, hogy lassítsa a proteinek emésztését. A nap bármely más szakában meg nem értem a cukrot.
God: a te veséd kap épp eleget másfelől, ez a 100g protein lófax
-
Vandit.
addikt
Nem, csak pár embernek más a véleménye erről...
Párszor már cseréltünk eszmét erről a topikban, ha jól tévedek.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
God Vazzeg
veterán
Nem értettél meg. Lehetsz nagyobb, az idegrendszer akkor jön képbe, mikor nagy súlyt kell mozgatni. Én rendesen rettegek már a guggolástól és a fekvenyomástól, csúcsnyomásnál van hogy 1 percig csak toporgok.. Mert tudom mi jön. Az idegrendszert fel kell készíteni a terhelésre. Valószínűleg nem tudod miről beszélek, így vagy lehüJézel, vagy megint jössz deazizmotkellterhelni dumával De ez nem baj, mindig tanulunk valamit.
Adja Isten hogy 2x akkora legyél mint én, naturálban!
-
dunkel
őstag
Úgy lehet persze, ha nem számolsz növényi fehérjét, a húst 20-nak számolod 24 helyett, a tojásfehérjét 10-nek a 12 helyett, a proteinport 70-nek a 75 helyett, a 45 deka húst 40 dekának stb.
Csakhogy akik ezeket a bűvös számokat kitalálják és leírják ők a kalóriatáblázat alapján írnak 2g-ot vagy 3-at nem ránézésre meg érzésre. Ha te így számolsz akkor elég neked a 2-2,5g is, hiszen bőven alulbecsülöd a beviteledet. -
LOTR
addikt
látom ti sem alszotok
utánanézek majd, de ez az egész már a Ratkó-korszakban ki lett találva -állítólag, bár a demográfiai adatokból erre nagyon szépen (sajnos) lehet következtetni-, tehát nem légből kapott a dolog, 2013-15-ben legkésőbb nagy változások lesznek e téren
a jelenlegi nyugdíjrendszer bukását vissza lehet vezetni egészen amerika felfedezéséig...na de a meccsnek már vége, ezt a szauszparkot meg már láttam, így alvás van
One Ring to rule them all
-
macikos
addikt
Angol oldal. A domaint az NTChosting.com-on csináltam és az a cím lett átirányítva a googlenél hostolt oldalra. Viszont még ideges vagyok, mert a domain nem elérhető. Ilyen sokáig tartana, amíg bejegyzik a DNS szerverekre vagy mi? Az is lehet, hogy máshol kellett volna megcsinálnom a domain reget, nem nagyon néztem utána az alternatíváknak, de nagyjából olcsónak tűnt a 10 dolcsis éves díjjal + 6 dolcsi Whois titkosítás.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- PlayStation 5 Pro teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Lenovo tàp
- Panasonic PT-AX100E HD házimozi projektor
- HP 15s-fq 11.Gen. Laptop 15,6 i5-1135G7 8GB 512GB SSD FHD Intel Iris Xe - CSERE IS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest