- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Mondok jobbat miért kell azonnal lejelenteni ha eladtad, sok éve eladtam egy kocsit este, igazán nem is érdekelte az autó, kifizette de nekem nem tetszett a fazon, így reggel nyitásra mentem az okmányirodába, a kocsival másnap sorozatos bűncselekményt követtek el, több betörés, tankolás meg egyéb dolgok, ha nem jelentem le reggel a TEK rám rúgja az ajtót, így csak 1x kellet mennem a rendőrségre hogy kinek is adtam el az autót. meg a bíróság nekem is megküldte miket követett el , de csak belenéztem mert nem érdekelt, az ügyirat vagy 100 oldal volt.
-
Rick4
félisten
Az autópályakezelő nem hivatalos szerv, semmi közük nincs semmiféle személyes adathoz, magán adásvételhez!
De mindez elkerülhető lett volna, ha aznap vagy másnap leadtad volna az adásvételit, és lejelented az okmányirodában is, ugyanis konkrétan felvezetik a rendszerbe az új vevőt! Ha ez megtörténik, akkor a szabálysértés után nem a te nevedet találták volna az adatbázisban! az autópályakezelő meg legfeljebb kaphat egy levelet, hogy lekérhetik az adatbázisból, a jogosulatlan úthasználat idején kinek a birtokában volt a gépjármű, és neki lehet küldözgetni a levelet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Építő/felújító topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged