Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
molnarpeter #39255 üzenetére
Akkor részletezem picit:
Teljesértékű pótkerék lesz, a gumi már meg van , csak a felnihez lassan bányásszák Kínában az acélt... (gondolom a bányászok is koronások)
A kocsihoz defektjavítót kaptam, Contis kompr.+folyadék, viszont a kocsi TPMS szelepes, szóval abba nem szivesen használnám. A gumisomat kivárni egy élet, és ha dolgozik se olcsó, cserébe eléggé profik... Egy szöges defekt javítása R16-on nála most 3-4ezer között mozog, amiben benne van a leszedés, javítás gombával, visszaszerelés, centrír. A másik "olcsóbbik" gumisom még kukacozik, de az is lukanként 2500-ról indul (ebben csak az idegentárgy kiszedése és kukac belenyomása van benne, esetleg felfújja ha jó napja van), így arra gondoltam, hogyha csak egy szög vagy ilyesmi, akkor itthon is megtudnám csinálni és egy ezrest a hülyének is megér, főleg hogy 5 lukra elég anyagot kapsz hozzá...
Azért van a családban 3 autó (lehet hamarosan lesz még egy, az már 4), szerintem 1-2 év alatt csak visszajönne az ára.YT videók alapján nem tűnik bonyolultnak, csak nem tudom mennyire biztos megoldás ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest