- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az esetleg lehetseges, hogy amit a win update toltott le nvidia driver az megsem ugyan az ami az nvidia honlapjan van? Probalok rajonni miert nem olyan ez a rendszer mint a 3770k s.. Kulfoldi oldalon amuldoztak a alaplaptol... de valahogy nalam nem akarja a rendszer az igazat.
-
Seikai
aktív tag
Gpu-z képet adsz neked milyen?
-
KTTech
veterán
válasz
MaxxDamage #22792 üzenetére
Minél több, annál jobb... ennyire egyszerű a képlet... és bizony GPGPU-ban az AMD erősebb.
-
-
Vigilante
őstag
Volt szerencsém kipróbálni egy MSI GTX760 Gaming-et. Több, mint meg vagyok elégedve vele. Akit netalántán érdekelnek az eredmények: [link]
-
KTTech
veterán
válasz
MaxxDamage #22783 üzenetére
Arra jó, hogy a számítási teljesítményét megmérje adott algoritmusokkal az eszközöknek. Viszonyítási alapnak miért kellene lennie? egyértelműen megadja a GFLOP/GIOPS számot (és a sávszélességeket)...
-
Seikai
aktív tag
Adaptív vsyncel pedig trágya a 3dmark eredményem a valley viszont jó..... lehet az előző ati kártya kavart ve esetleg win8 reinstall vagy driver optimalizálás?
-
-
Seikai
aktív tag
Szerintem a driverbeállítással vannak gondjaim :/
A vsyncet adaptívra kellett állítanom mert különben a valley-ben 30 fps volt a score most adaptívon eléri az 51-et...
Mit állítsak még a driverben hogy minden ok legyen mert úgy látszik gyárilag kaki amit beleraktak.....
-
Seikai
aktív tag
válasz
Casanova* #22768 üzenetére
A matrix tetszett csak az nem amit teljesít :/
Felépítenek egy brutál nyákot brutál mindennel ami a halálcsillagot is ellátná árammal aztán kimennek a piacra és rácsapnak egy gpu-t találomra.... ezzel volt bajom, hogx nem kézzel válogatták rá
Szóval volt nem 1 referenciám ami többet ment a matrixnál......
Régen meg iszonyat jó tapasztalataim voltak geforce tuningal pl. hogy dicsekedjek:
Szóval igen
Engem a zöldek jobban szerettek tuningban
A GTX 770 meg hasonló semmi kifogásom eddig pedig kényes és szőrszálhasogató vagyok gpu-k terén
-
-
Seikai
aktív tag
Hello!
Csatlakozom én is GTX 770 tulajként
7970 Matrix Platinum-ról váltottam Gigabyte GTX 770 2GB OC WF3-ra
Ennyit megy egyenlőre stabilan benchek és játékok alatt:
Rendben van ez az atomstabil oc a karihoz képest? 1267Mhz-re Boostol és nem veszi visszább
Bármit, ha feljebb mozdítanék akkor vagy kockásodna vagy fagyna vmi. több-kevesebb időn belülAmúgy nagyon halk és brutálisan jó a hűtése
-
Hando
tag
Egyszer rendeltem az iponról régebben akkor is meggyűlt velük a bajom akkor a futárnak mondtam, hogy ellenőrzöm a csomagot minden megvan-e amit rendeltem, erre a futár válasza az már nem az ő baja hogyha nem ő nem tud mit csinálni vele sarkon fordult és elment szerintetek? Sajnos ezt a csimagot nem én vettem átt hanem a párom.
-
Hando
tag
Meg jött az új MSI GTX 770 2GB Gaming Iponról rendeltem +3 játékos akcióba és nem kaptam kódokat csak a kártyát ezt a 3 játékot honnan tudom beszerezni? Regisztrálnom kell valahol vagy ez hogy működik mert haverom a kártyához megkapta a batmam kódját (akkor 1 játékos akció volt).
-
pohár
félisten
esetleg Angliából? vagy Laca is lehet tud szerezni
-
Henk
veterán
A múltkor beszéltünk az Inno 770-ről X3 Ultra hűtővel, hogy senkinek nincs. Gondoltam majd én bevállalom, de csak egy helyen találtam. Leérdeklődtem és mondták, hogy rendelhető, 1 munkanap. Megrendeltem és kaptam is értesítést, hogy megérkezett a boltba. Nemsokára telefon az üzletből, hogy van egy kis gond a kártyával mert a gyártó rosszul adott meg valami információt és nem az X3 Ultra hűtésű hanem a 2000. Viszont odaadják 5k-val olcsóbban és ajándék egéralátét is jár hozzá (mondjuk az a másikhoz is jár gyárilag). Mondom ezt nem kérném mert pont a hűtés miatt esett erre a modellre a választásom, mellesleg magasabb órajeleken is megy mint a 2000. Beszéltünk vagy 3 percet róla mert a srác addig győzködött, hogy ez ugyanaz a kártya csak nem 3 hanem 2 venti van rajt, de ez ugyanolyan jó minden szempontból.
Ráadásul sehol nem kapni azt a típust így nekem sem lesz és elmarad róla az élménybeszámoló. Pedig már egészen beleéltem magam. -
ACE-
addikt
Nincs erről a tuning beállításról valami leírás, hogy mit és hogyan érdemes állítgatni a legoptimálisabb sebességhez?
-
wagi
senior tag
A bios frissítés garancia vesztéssel jár?
-
bombibmw
veterán
-
ACE-
addikt
Ha folyamatosan ment a Valley, és appcrash lett, akkor az azt jelenti hogy nem stabil? Vissza kell venni valamit?
-
ACE-
addikt
válasz
MaxxDamage #22732 üzenetére
Én most felhúztam 1260-ra a GPU-t, és végig ment a Valley teszt, semmi szemetelés. Akkor ez jó? Memóriát még nem mozdítottam meg...
Mit állítsak még rajta?
-
-
ACE-
addikt
Asus honlapján találtam a GTX770-hez valami BIOS frissítést de nem írt verziószámot... Felraktam, remélem nem csináltam gondot. Néztétek hogy van ott viszonylag friss, október 30-i BIOS?
-
bombibmw
veterán
válasz
Howkeddlee #22723 üzenetére
-
-
válasz
Howkeddlee #22723 üzenetére
marcsak 3 fpst kene szerezni hogy beerjelek
Francba hogy nemtudok feszt emelni
-
-
kasa85
őstag
válasz
hattila07 #22720 üzenetére
Szerintem nem vírus kártya lesz ott a ludas.
Elszáll a biosz emiatt biztonsági funkció lép életbe ezért teker 100%on a ventilátorok.
Hasonló az amikor bekapcsolod a gépet,és a kártya ventilátora teker 100%on.
Sokan azt mondják azért van,mert önmagát tisztítja a kártya ez valóban igaz a jelenlegi kártyáknál.
Lehet szenzor hiba is elszállnak a szenzorok egy idő után 2D funkció alatt,és emiatt
a biztonság kedvéért a kártya ventilátorai 100%on pörögnek.
Próbáld meg másik biosszal,vagy töröld le a Windowst tegyél fel hivatalos Nvidia drivert a kártyához.
Alaplapi drivereket,hang kártyát tegyél fel után várd meg mit csinál a kártya.Transzofmersz nem beszólni direkt,így írtam nem kérek javítást
-
Meg a havent lenymom majd mert mostmar 1300 on jaratom a gpu-t es valahoyg tobb eredmenyt varnek.. a memoria se keves tuningon ment ment
-
-
hattila07
csendes tag
Sziasztok, a következő problémám lenne:
Van egy GV-N760OC-2GD (rev. 2.0) videókártyám, amit szeptemberben vásároltam.
Kb. 3 hete ezt csinálja: netezek, pdf-et nézek vagy szöveget szerkesztek vagy bármi "nem videókártya igényes dolgot csinálok", a ventillátor hangtalan és olyan 20%-on megy, GPU 135mhz, memoria 648mhz.
Majd elmegyek a géptől, nem nyúl senki hozzá és ~5 perc után isten tudja miért felnyomja maxra a GPU, Memória órajelét, ventillátort meg kb 80%-ra.
Visszaülök a gép elé, megmozgatom az egeret, és pár másodperc múlva visszaáll eredeti állapotba (visszavesz minden órajelet stb.)itt a log róla: [link]
Ezeket próbáltam már: driver frissítés, gigabyte-os OC Guru II letöröltem, újraraktam, windowst (7 x64) frissítettem, de sehogy sem oldódott meg a probléma :/
Nem tuningoltam a kártyát soha, minden alapbeállításon van.Valakinek valami ötlet miért csinálhatja ezt? :S
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest