Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz
kasa85 #23279 üzenetére
A 670-ed mellé ha beraksz még egy 670-est akkor azzal jó ideig el tudsz lenni szerintem. Ha viszont jó áron el tudod passzolni a a mostani VGA-dat és belefér a keretedbe akkor egykártyás rendszerben gondolkodva jelenleg az egyik legjobb választás a Gtx 780, amennyiben nem akarsz átállni az "piros oldalra".
670 SLI VS Titan
[link][link]
(több oldalon is teszteli, játékokkal együtt)@apollo12:Gratula hozzá!
A gtx 670-esek között teszteltem a Jetsream-et is és Nekem már akkor tetszett és meg voltam vele elégedve.
Jó kis hűtője van és 85 K környékén lévő árával nagyon baráti. -
-
Lehet hulyeseget kerdezek, te tuningnal nem az a tuti, ha a power limitet maxra huzom?
(#23292) Peak Akkor miert finomkodsz 102% al?
-
Peak
addikt
válasz
shteer #23291 üzenetére
ugye gugliztam pár oldalt, hogy hol kinél mennyit lehetett rádobni erre a gb 770OCre órajelekben.
általánosságban +90MHz CORE és +100MHz memory órajelet lehetett hozni még.kipróbáltam +90mhz core, a memhez nem nyúltam, powerlimitet feltettem 102%-ra, a házam piszok jól szellőzik, és igy sem volt változás scoreban. fos az egész
vágom ki a kukába a fenébe, kinek kell ingyen?
-
Peak
addikt
na gondoltam kicsit piszkálgatom MSI Afterburnerrel a 770eseket, dobtam egy 8000GHz VRAMot a 7000 helyett... nyomtam egy Valleyt és 100 pontal kevesebbet mutatott, és jól láthatóan lagolgatott a kép, akadozott
ez mi a bré? -
apollo12
veterán
hali beléptem a klubba egy palit gtx 770 jetstream-al,
nagyon jó kis vga és piszok halk, tegnap bf4 közben 43% volt a max hogy felment a ventilátor, 74cfokos volt a gpu, de amit furcsállok elvileg a gpu 1150mhz, turbo meg 1202mhz, de nálam 1254mhz re boostol, és semmit nem állítottamvalley teszt
tuningolni hogy érdemes, kicsit más mint a gtx 480
-
Seikai
aktív tag
válasz
kasa85 #23279 üzenetére
a Titánt 2db 660Ti is leveri persze attól függ milyen felbontáson....
A cuda magok száma ugyanannyi 2db 660Ti-nél mint a titánnál és a memo sávszélesség is összeadódik nem beszélve ha megrántod a 2 660 Ti-t akkor bődületes sebességet kapszPersze 4k felbontásnál vagy multimonitornál a Titán lehet átvenné a vezető szerepet a nagyobb vram miatt....
Szóval én költséghatékonyság szempontjából a 2db 660 Ti-t ajánlanám sli-be kb 100k-ból megvagy ez a kombó meg röhögve üti a sima 780-at meg a 770-est.
780Ti már más tészta azt már tényleg csak a 2db 670 4gb ütné kb.
-
kasa85
őstag
Skacok még egy kérdés.
Le veri e a Titánt két GTX670 4GB,és mennyivel
Nagyon hajlok a nyers erőért viszont elsődlegesnek egy 780 van kinézve viszont nem gond az SLI bolti áron kapok kettő 670 vagy egy 770ent.
Segítségeteket előre is köszönöm -
{Zodiac}
senior tag
hülye bf4 miatt, azt gondoltam kár volt a 2gb-os 760sc-t megvenni... mert elég nagy fps drop-ok voltak kb 15-20mp-ként. aztán ma visszavettem a proci tuningot és visszatettem 2133-ra a memóriákat. fps drop, huss!
majdnem minden ultrán és 50 fps a minimum 1680-as felbontáson
éljen
-
JoolsNOS
veterán
-
Mistvan9
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a jobb?
Gainward GF GTX760 Phantom 4GB 256bit DDR5 PCI-E 3033 vagy
Gainward GF GTX770 2GB 256bit DDR5 PCI-E 2944?Köszönöm a választ.
-
kasa85
őstag
válasz
Faterkam #23266 üzenetére
Igen írták csak én arra reagáltam,hogy ugyan az minden csutkára tolva,és fix 1920x1080 felbontáson.
A legnagyobb beállítás,és a fix felbontáson ugyanazt lehet el érni én régebben,így teszteltem csak most elfelejtettem a monitor váltás miatt.
Ugyan az lett a méret csak elszoktam,mert párhétig 1400as felbontáson toltam. -
kasa85
őstag
-
kasa85
őstag
Pedig mindent csutkára felrak viszont a EXTREMEHD mindent feltol a felbontás 1920x1080 lesz szóval mérsz egy kézzel beállítottat mindent csutkára raksz a felbontást esetemben 1920x1200 helyett 1920x1080ba rakom ugyan azt az értéket kapom mint EXTREMEHD beállítások mellett szóval a legegyszerűbb amit te ajánlasz viszont ezt kézzel is belehet állítani én úgy mértem.
-
kasa85
őstag
Ezzel hülyeséget írtam rá jöttem mi a gond.Ultrán megy mindenkinek viszont én monitorom 1920x1200megy,és azzal kaptam a 45fps átlagot.Most 1920x1080on megkaptam amit mondtatok állítsam be majdnem az átlag 49FPS t és a 2030 pontot.
-
kasa85
őstag
Köszönöm mindenkitől a segítséget
Akkor a képlet alapján High beállítások mellett készültek a tesztek Ultrán veszítek 4 fps t. -
kasa85
őstag
Skacok lenne egy kérdésem.
Valley Benchmark 1.0ben van egy opció Quality High vagy Ultrán mértétek az eredményeket
High átlag 48.6FPS Ultra 45.2FPS az első 2010 a második 1850körüli pontot hozott ehhez ugye nem nyúltatok,mert most vettem észre,hogy van High meg Ultra mondom ki próbálom.
Az elején meg ijedtem azt hittem van a kártyával,vagy a szoftverral valami,de rájöttem nem kapcsoltam fel semmit csak az elsimítást,és a felbontást.Remélem egységesen mértem veletek,mert egy 770 hez 49fps az átlag nekem 48.5 a nyakán van viszont nem tudom High vagy Ultrán lett mértve
Előre is köszönöm a segítséget. -
shteer
titán
válasz
kristof123 #23251 üzenetére
Arra pont jo
-
Reggie0
félisten
válasz
kristof123 #23247 üzenetére
De kell a 3D vision is
-
ACE-
addikt
Nekem install után sem optimalizál az experience. Illetve a képek sem jelennek meg amin mutatta hogy a beállítások mire jók....
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #23241 üzenetére
ez nekem is az eszembe ötlött, így jó is lett
-
pohár
félisten
válasz
MaxxDamage #23238 üzenetére
akkor úgy látszik, hogy ez csak az én kiváltságom
-
pohár
félisten
a Geforce Experience csak nekem fagy be most, mielőtt frissíteni akar?
-
Xes750
tag
24/7 4.6 2500k
Asus 680 TOP gyari fesz (1.175)
1280/3802
Aram emeles nelkul ennyit megy kostabilan.
(Benchmark elviszi a 1320/4200 at is (ramba nem vagyok mar biztos) de AAA jatekok alatt nem birja azt a tempot)770 biosaval magasabb GPU jelen rosszabb fpst ert el. (Nem tudom miert :S)
Apropo hogy hogy a GPU Z rossz Boost orajelet mutat? :S
-
trufa12
addikt
válasz
#35434496 #23233 üzenetére
Haha
nem érdekel engem a teszt egyébként . (a pc-t nem teszt pontszámok miatt építem .. hanem hogy minden játék menjen teljes képminőségben . )
Szeretném élvezni majd az új képi megjelenítéseket .
ha 1szer pc-re is eljut... Azért is rá érek következő évben folytatni a nagyobb fejlesztéseket.
Csak mondtam hogy szépek a pontszámok , irigykedem (de nem a pontszámokra hanem a configra ami adja ...)
-
trufa12
addikt
válasz
#77081088 #23231 üzenetére
Nem rossz ez sem , de ha 1szer belekezd az ember ... nem tud megállni
De igen az alapok már meg vannak, 1 erős vga- 1 jobb proci és kész vagyok . (most veszek majd nagy hdd-t )
Lassan de biztosan halad a project, csak az a baj mire vizezni tudnám a rendszert addigra elavul mert annyi pénzem nem lesz 1 hamar, és előtte szeretnék 1 letisztultabb házat is majd ....de a corsair mondjuk h110 v milyen hűtésével ilyen félvizes 1szerű megoldás lehet majd olyanra beruházok ha jó...
-
válasz
#35434496 #23225 üzenetére
nezem ezt a tesztet, de csomo 680 tuningal beeri a 780-t... Itt valami nagyon nem stimmel
(#23226) Fail3D! Nagyobb orajelekkel neztem valley eredmenyeket, es a 780 toronymagasann jobb fps-t ert el, aminek a kozeleben nem jartam es nem fog mas 770 se jarni... max a vizzel 1500mhz gpuval
Szoval meg ha valamilyen csoda folytan itt a nem is szet tuningolt 680 beer egy 780-t az akkor is hihetetlen szamomra.
-
válasz
JoolsNOS #23221 üzenetére
1260 boostal / ami 13xxmhz/ nincs ennyi pontom 770 el
(#23222) players1113 3D-t regen futattam, de az orajelbol kiindulva a 780 -t biztos beerted
(#23224) Reggie0 Az nem lehettlen, en nem szoktam belenyulni... minosegromalast nem akarok tobb fps ert... akkor max leveszem jatekon belul...
-
KaiotEch
nagyúr
Gyerekek. Gef. Experience-ben ez a LED Virtualizer mire jó? Hol fog ez villogni?
-
kasa85
őstag
válasz
cyberkind #23202 üzenetére
Azt inkább hagyom mivel zsákba macska egy hét pfff nagyon kevés rá nem véletlen ilyen olcsó,és nincs rá garancia.A kártyák java 3 év garival jönnek érdekes nem olyan régi a 780,és csak egy hét van,ha két és fél év lenne akkor kiváló vétel lenne azért köszi a segítséget ha találsz ilyet előre is tisztelettel megköszönöm köszi azért
(#23204) Peak
Elgondoltató viszont 760 tuningban 44FPS átlagot hoz,míg a 670 az általad írt programmal 49FPS fut átlagban tuningal.Több tesztet láttam fent szóval van viszonyítási alapom,de köszi a diagramot. -
Peak
addikt
válasz
bombibmw #23209 üzenetére
kikapcsolt SLI mellett csináltam.
SLIben 3735 scoret csinál default.http://www.bit-tech.net/hardware/2013/05/23/geforce-gtx-780-review/7
majd ha lesz rá lelkierőm megtaposom a kártyákat meg a procit, állitólag 5k fölé lehet vinni úgy a scoret.
-
Peak
addikt
válasz
shteer #23206 üzenetére
nVidia driver teljesen default beállitás mellett:
http://kepfeltoltes.hu/131202/single_GB_GV_N770OC-4GB_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Amugy ilyenszempontbol a relative teljesitmeny elegge csaloka... mert a tesztprogik miatt marad el az nvidia ahogy jobban nezezm az eredmeneyeket, fhdban es csak jatekot nezve azert a 290=780, bar lehet en neztem el. Viszont akkor elmetileg az osszes nvidia valamivel jobb helyet er el a grafikonban, ha csak a jatekot nezzuk, es itt gondolom nekunk csak az szamit
-
Peak
addikt
válasz
kasa85 #23201 üzenetére
én nem láttam még olyat, hogy a 760as valleyben 2kt túllépje default driverrel extremeHDn. a kamu screenshotok meg a kicsitittcsalokkicsitamottadriverrel eredmények nem érdekelnek
a gigabyte 770es 5%-kal több pontot ad gyárilag, mint a szénnétuningolt 760as. ( 19xx vs 20xx score )
továbbá:
szóval maradjunk annyiban, hogy ha a 760ast tuningoljuk, akkor a 770est is lehet. akkor megint meglesz a 15-20% difi.
az meg hogy a 780as simább lenne ingame, mint a 770SLI kötve hiszem -
válasz
cyberkind #23202 üzenetére
En nem vennem meg
Meg ha Az afat nem is tudja visszairni az illeto 137k-t vennem iponbol a gigat ami nem ref huteses, ajandek batman es fejhallgato, amit 12k t biztos eltud adni es van 3 ev garija MAX 125-t vadi ujonnan
Es lehet mashol van olcsobban is nem neztem meg a tobbi bolt arait.
-
kasa85
őstag
válasz
BlessedElroy #23188 üzenetére
Ja ja szerintem is a 780 a logikus a jelenlegi kártyámmal hozom a 770 szintet szóval totál felesleges vennem egy olyat.Max ha 4gb SLI szeretnék venni viszont olvasom,hogy a 780 ennél is jobb,és folyamatosabb.
(#23189) Lalaland
Szerintem is maradok a 780 mellett vagy a Radeon csúcskategóriás kártyája mellett.Viszont nem akarok driverekkel szenvedni.
(#23192) cyberkind
Annyiért szinte ajándék volt lehet lecsapok én is egy hasonlóra még gyűjtögetek.(#23194) Reggie0
Úgy lesz viszont nem mindenhol,mert nem gyorsabb 2x a 670től,de mindenféleképpen nézek egy jó
árúsítottat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest