- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrace77
tag
Sziasztok!
Mától Gigabyte GeForce GTX 770 OC 2GB tulajdonos vagyok
Ez az első nVidia kártyám. -
shteer
titán
válasz
kristof123 #22294 üzenetére
nem csak az. ha minimálisan is de (néhány szintetikus tesztet kivéve) bárhol kimutatható. igen, játékokban is.
-
csoty
aktív tag
válasz
cyber86 #22292 üzenetére
Sajnos lehet alaplap, ram és vga.... Legalábbis ez a leírása a 116os kódnak. Amit még megpróbálhatsz, nekem 1x bejött: kivettem a RAMokat, VGA-t és a RAMokat átpakoltam (ezen túlvagy) a vga-n a tápcsatikat megcseréltem, csak hogy biztos ami biztos, visszaraktam a helyére és láss csodát utána nem volt gond
-
cyber86
őstag
másik slotba vannak a ramok, mert a mugen 2 miatt csak oda férnek be. driver pucolás már volt minden féle progival de mégse jó. max újra teszem akkor a gépet de ha akkor is lesz akkor nem tudom mi a gond
szerk#22291) bombibmw azt csináltam ahogy bele raktam öcsém 660asát a gépembe de azzal is elő jön.
szerk2#22293) csoty csati is megvolt
-
shteer
titán
válasz
bombibmw #22283 üzenetére
A Sandy amúgy is csak 1333-asat használ ki.
natívan/névlegesen. gyakorlatilag gyorsul a rendszer ha minél gyorsabb memó van alápakolva
szerk: off
cyber86: csinálhat persze ha nem kap elég feszt az adott beállításokhoz illetve olyan szűk időzítésekre van belőve amit nem bír. nálam az 1.35V-os 1600-as 9-9-9-24-2T így van beállítva: 1.5V 1866MHz 9-10-9-27-2T
-
válasz
kristof123 #22270 üzenetére
Igen,úgy úgy! Nekem is SSD-m van,amin a rendszer fut,de ott hogy most az AB-t betölti,legyen gyorsabb pár mp-el,az nem különösen érdekel! Amúgy a felesleges dolgokat én is kilövöm,de az AB az indul az elején...
-
t.imi
addikt
Reggelt.
10 perc valley után sok 70 fokos gpu? Egy Giga GV-N760OC-2GD az alany.
-
cyber86
őstag
Kicsit off de mivel itt megy a pörgés így megkérdezem itt, hogy csinálhat kékhalált a gép ha valamiért nem komálja a ramot felhúzva? Ami elvileg 1866-os de xmpbe csak 1600-ra teszi be valamiért. Vagy van valami teszt amivel meg tudom nézni, hogy az csinálja-e a gondot? Memtest már volt ott nincs hiba. konfig adatlapomon.
-
AMATŐR
őstag
A Geforce Experience drivert érdemes felrakni? Játékok alatt optimizál?
-
KTTech
veterán
válasz
kristof123 #22270 üzenetére
"Még bennem van a régi idők szokása: kevesebb program indul automatikusan gyorsabban feláll a winfos. : D"
Ez esetben a régi időkből elő veheted a hexa editort és hegesztheted az órajeleket a BIOS-ban
(persze nem árt előtte jól letesztelni, mert kellemetlen meglepetések jöhetnek...)
Nem foglal erőforrást az AB, induláskor sem észrevehető - ha van egy jó kis RAID5 tömböd, nagyságrendekkel többet vársz az inicializálására... -
kristof123
őstag
válasz
Howkeddlee #22267 üzenetére
Idle órajeleket tudom, hogy visszaveszi ezt a processzor is megteszi.
Én nem szeretem az ilyen gép indul, indul vele a program is cuccot. Még bennem van a régi idők szokása: kevesebb program indul automatikusan gyorsabban feláll a winfos. : D Pedig már nem IDE vinyóm van, hanem SSD. : D -
válasz
kristof123 #22250 üzenetére
Nem dehogy! Windows betöltéskor tölti be az afterburnert,így miután feláll a rendszer,onnantól már tudom is az emelt órajeleken használni! De ugye netezés közben,mikor nincs terhelve a kártya,visszaveszi a kártya az órajeleket. Jelenleg is,mikor ezt írom,135/162mhz-en ketyeg csak!
-
blaca83
őstag
válasz
zsomboy #22264 üzenetére
Teljesen különböző a Cpu = processzor és a Gpu =Videókártya tuningolása. A lényeg, hogy a nagyobb órajel-nagyobb teljesítmény elérése érdekében aki egy kicsit ért hozzá, az a gyártó által beállított értéket feljebb tudja tornászni.
Az így kapott eredményt pedig különböző tesztprogramokkal lehet mérni és kitapasztalni a stabilitását.
Szerintem az első gép építésekor ezzel nem is kell foglalkoznod.
-
-
zsomboy
csendes tag
Sziasztok!
Az az igazság, hogy nem értek hozzá, ez lesz az első normális asztali gépem, ezelőtt laptopom volt! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit jelent az, hogy 'tunningolni" a vga-t!? Ezt anélkül is tudom, hogy nem K-s processzort veszek? Szóval "tunningolható" processzor nélkül tudom "húzni" a videókártyát?
Illetve, hogy tudnak ebben a valley tesztben több pontszámot elérni? Egyáltalán mi ez?
Előre is köszönöm!Üdv,
zsomboy -
Faterkam
addikt
válasz
cyberkind #22243 üzenetére
Én is ilyet vettem, most azt hiszem 56eFt körül van újonnan 3 év PH-s garival régi arctól. Ez a legolcsóbb újonnan! A teljesítménye remek!
-
kristof123
őstag
válasz
zsomboy #22254 üzenetére
De jön a következő generációs vga ami még erősebb lesz. A jelenbe kell vásárolni. Egy olyan hardverről beszélünk ami jelenleg a leggyorsabban avul el és veszíti el az értékét.
Ha nem akarod cserélni a vga-t évekig akkor vegyél 4 GB-sat. Bár szvsz nem kell 4 Gb, csak SLI-hez.
-
cyberkind
félisten
-
zsomboy
csendes tag
válasz
kristof123 #22253 üzenetére
De nem lehetséges, hogy 1 év múlva már lesznek olyan játékok?
Üdv,
zsomboy -
zsomboy
csendes tag
válasz
kristof123 #22250 üzenetére
Szóval akkor azt mondod, hogy fölösleges a 4GB-os??
Üdv,
zsomboy -
kristof123
őstag
válasz
Berguson #22220 üzenetére
Én nem mókoltam a driverben. De így is kétlem, hogy játékok alatt 100% stabil lenne. Bár nem is érdekel Én alapon használom....
(#22225) Howkeddlee:
Játék előtt mindig elindítod az AB-t és aktiválod az OC profilt?(#22247) zsomboy:
Szia!
Szvsz hamarabb el fog fogyni a GPU ereje, mint a vram. -
-
zsomboy
csendes tag
Sziasztok! Gamer számítógépet szeretnék vásárolni, és ehhez kinéztem egy GTX770-es videókártyát! Felmerült bennem az a kérdés, hogy elég lesz-e a 2GB-os változat, vagy inkább fizessek 13k-val többet, hogy megkapjam a 4GB-osat? Mekkora különbség van a két változat között? Megéri-e ennyivel többet fizetni? Későbbiekben (1-2 év múlva) melyikkel fogok többet érni?
Előre is köszönöm!
Üdv,
zsomboy -
bombibmw
veterán
válasz
cyberkind #22235 üzenetére
Az a baj,hogy most nincs 63k-ért Asus,ami tegnap előtt volt.
Abszolút best buy volt.
Szerintem nézz sokgarisat apróról.
Szoktak lenni igen jó áron.
Többek között a sajátom is fent volt,de levettem,mert irreális árakat kínáltak érte.
Így inkább megtartom,mert nem kótyavetyélem el.
Viszont lehet,hogy valaki igen és arra le kell csapni.(#22237) Reggie0:
Persze,csak úgy leírtam.
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt. -
bombibmw
veterán
válasz
Reggie0 #22232 üzenetére
+1
Azért a 760 nem egy gyenge VGA.
Mindent visz nekem fullon és még elsimítás is játszik.
Én is cserélem majd,de az még odébb lesz.(#22233) cyberkind :
Asus nagyon jó,de valakinek nem tetszik,hogy kicsi,pedig bitang jó minden téren.
Giga rev 2 sem rossz még.
Msi-t tudjuk,hogy rosszabb a memó hűtése,mint az előző kettőnek,de az sem gáz. -
KTTech
veterán
válasz
Howkeddlee #22225 üzenetére
Terhelve így mennyire boostol?
(nekem a stabil terhelve folyamatos boosttal az 1280MHz/8000MHz)
-
cyberkind
félisten
Tegnap elgondolkodtam hogy leváltom az 580-at 760 SLI-re, de aztán mégse, viszont addig amíg kijön az új széria, milyen kártyát javasolnátok ami jó áron van és hasonló a teljesítménye ?
-
-
Berguson
tag
Éreztem én hogy volt egy kis trükk a dologba!
Már csak az a kérdés hogy Kristofnak a phantomon,és Howkeddlenek a windforce-on volt e ilyen átállítása?!
Amugy ez csak tényleg arra jó,hogy ki tud minél több pontot csinálni a valley tesztben!
Ez ugyanaz,mint a 3dmark 11,csak ott abba a proci is beleszámit,ebbe pedig nem!
És tudom azt is,hogy egyik komolyabb grafikájú játék sem bírná ezt a tuningot,de itt most ez kit érdekel?
Jó móka volt ezzel hülyülni,nem? -
Berguson
tag
Szép eredmény,és gratula hozzá,de én valami trükköt vélek a dologban.
Mert a neten még senkinek nem ment ennyire az asus 770ese. A lightningok mennek 2300pont felett!
De ha tisztességes voltál,és úgy készült a teszt,akkor neked egy baromi jó kártyád van!
De mi volt ez a hirtelen nagy ugrás? Mert tegnap még nem ment így a kártyád!
Mégegyszer gratula az eredményhez! Peace! -
-
válasz
Howkeddlee #22203 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest