Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KERiii
tag
Köszönöm szépen a válaszodat!
Egy Gamer gépet szeretnék összehozni de nem tudom hogy miket érné meg belepakolászni hogy árban is jól jöjjek ki és azért az új játékok (BF4) high/ultra grafikán többnyire fussanak fix 60 FPSsel és így most visszaolvasgatva próbálok szemezgetni
-
Zorel
senior tag
-
KERiii
tag
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
GTX 7602gb OC vagy GTX 7604gb OC . A 4gb os verzió rev 1 -es? Melyikkel járnék jobban teljesítményileg?
-
Reggie0
félisten
Na ugy tunik maradok Nvidia vonalon. A kolcsonkapott 6970-nel nem tudom eletre lehelni a 3D-t.
-
Faterkam
addikt
válasz
bombibmw #21790 üzenetére
Kösssssz!
Én ebből indultam ki, és vettem le picit, így jöttek ki ezek az eredmények, stabil Heavenbe, Valley, TR, Grid2, Bf 3-4.szóval én sem piszkáltam tovább, nem érdekel a vége!
-
Faterkam
addikt
válasz
Shodan #21782 üzenetére
Nálam alapon is 1700 körül volt, nem tudom. Láttam egy Asust is, ott is 1680 körül volt
-
gstup
csendes tag
válasz
kristof123 #21784 üzenetére
Oksa.Megpróbálom.Köszönöm.
-
gstup
csendes tag
válasz
kristof123 #21780 üzenetére
Most újra raktam a legújabb nvidia drivert és működik.De a windows újratültés után megint kidobta a "can not find asus graphics card" error üzenetet.
-
Faterkam
addikt
válasz
freelanced #21777 üzenetére
Lefuttatod a Valley tesztet Extreme Hd beállítással és a végén kiírja. Én arra a pontra értettem, amit a 2. képen teljesített! mindezt max 70-72 fokon.
-
gstup
csendes tag
válasz
kristof123 #21776 üzenetére
GIGABYTE Superb 460W GE-R460-V1.Nem lesz elég neki egy 460-as táp?Ne már
.Nem ívheggeszteni akarok:
-
Faterkam
addikt
válasz
freelanced #21762 üzenetére
A Gigabyte Gtx 760 Rev. 2.0 nagyon jó kártya! Alapon és húzva megy rendesen!
Azért az 1931 pont nem rossz egy 760-as Gigabyte-tól!
-
gstup
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Őszintén,nem akartam hülyének tűnni,ezért nem kérdeztem meg "konkrétabban",de a lényeg az hogy vettem egy gtx 770-est és olyan alaplapom van amit írtam.De nem megy a videokártya.A két kicsi led a kártyán zölden világít,szóval kap áramot(gondolom).Egyszer sikerült beüzemelni,de utána mintha eltűnt volna a kártya.Legfrissebb drivert leszedtem hozzá.Szóval már nem tudom mi lehet a baja.Windows újraindítás után kapok egy üzenetet,hogy az asus kártyát nem találja.Esetleg ötelt?
-
gstup
csendes tag
Sziasztok,
Van egy ilyen alaplapom:Asus P8P67-M .Szerintetek kompatibilis lenne egy Asus gtx 770-el?
-
bombibmw
veterán
válasz
freelanced #21769 üzenetére
Szépen viszi őket,nem lesz gond még 2X-es elsimítással sem.
-
freelanced
addikt
válasz
kristof123 #21768 üzenetére
Játszok én mindenféle játékkal
, mostanában inkább multizgatok mondjuk, most COD Ghosts lesz meg késöbb BF4 talán (multi).
-
kristof123
őstag
válasz
freelanced #21767 üzenetére
Ha olyan játékokkal játszol ami jobban fut NV-n akkor esélytelen, hogy megbánd a cserét. ((:
-
freelanced
addikt
válasz
kristof123 #21766 üzenetére
Rendben köszi!
Most kipróbálom az Nvidia-t eddig Ati volt régebben volt 9600 GT azt szerettem. Majd kiderül, hogy milyen talán jobb valamivel mint a 7870.
-
kristof123
őstag
válasz
freelanced #21764 üzenetére
Tudtommal nem melegszik túl.
Ha nem tudsz dönteni, akkor döntsön az ár. A tuningra meg nincsen garancia (lutri)...(#21765) bombibmw:
+1 -
bombibmw
veterán
válasz
Gigabyte-ból a Rev 2-est vedd,ezenkívül magam tapasztalatából az Asus nagyon jó(eddig csak Asusom volt és mind tuningos volt),viszont a tuning lutri,közhellyel élve.
Lehet jó lesz,lehet nem ilyen téren,de egyikben sem fogysz csalódni.
Az enyém 1150-ig boostol gyárilag,a gigák 1200 fölé is,onnan pedig eget verően nagy tuning már nem lesz.Msi-n borda helyett egy lap van a Vrm-jein,ami nem vezeti olyan hatékonyan a hőt,mint a sünik.
-
freelanced
addikt
válasz
kristof123 #21763 üzenetére
Az MSI nem melegszik túl? Én azt hallottam, hogy nem olyan jó a hűtése. Az Asus kicsit drága szerintem az EVGA-t csekkolom, köszi!
-
kristof123
őstag
válasz
Szia!
Sokan szeretik a gigát, én nem favorizálom. Jó még az Asus DCII, MSI TF, Evga ACX. -
freelanced
addikt
Hello! A GTX 760 (OC) kártyát melyik gyártótól érdemes venni?
Egyelőre a Gigabyte-t néztem, ha tuningolni is akarja az ember milyen lenne?
-
bijesz
aktív tag
válasz
kristof123 #21760 üzenetére
Köszi
-
bijesz
aktív tag
válasz
kristof123 #21758 üzenetére
igen 6 maggal megy (@ 1605T)
-
bijesz
aktív tag
Hello,
760-at tervezek venni.
Kérdés, hogy az uefi (gop)-t támogatják ezek a kártyák?A procim elég lehet ennek a vga-nak?
-
Reggie0
félisten
Na elment a kartyam. De azert maradok a topicban, mert itt jo a hangulat
-
Dugos
tag
válasz
Krakesz27 #21748 üzenetére
Köszönöm, azért még rákérdezek a tápos topicban is.
#21749 Faterkam: igen, az lehet, csak sajnos én így is egy HD 7790-et terveztem venni, így is nagy ugrás ez, és mint tudjuk egy kicsivel többért mindig egy kicsivel többet kapunk a pénzünkért ebben az iparágban.. Szóval ennél az összegnél nem nagyon szeretnék feljebb menni.
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Új videókártyát szeretnék venni.
Egy i5 4570 mellé tenném. GTX 760-at szereték kb 70 K-ért. Melyik a legjobb vétel?
Illetve elég lenne mellé egy Corsair CX 430?Köszi a segítséget előre is!
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #21744 üzenetére
Hát jah! Engem pl zavar! Nem lesz baja a karinak?
-
törölt tag
Srácok, valaki tapasztalt már itt olyat hogy a VGA nyákja egy picit meghajlott?
-
Erdei88
veterán
válasz
kristof123 #21740 üzenetére
Nem sajnálod, hogy annyi pénzt kifizettél értük?
-
Casanova*
veterán
válasz
kristof123 #21737 üzenetére
gtx770-el fullon fix fix 91 fps-nek kellene lennie. eléggé elkúrták a codot. lenovo y570 laptopom van. bo2 fullon simán ment. ghosts full lowon alig megy, nem játszható. durva!
(#21738) Gyufaaa : elment a kedvem ettől. erősen gondolkodom xbox one vételén. csak 170k.ezen szépen futnak a játékok,sok évig nem kell hozzányúlni.
jó erős pc. min. 330k és pár év múlva kuka.
-
Casanova*
veterán
Call of Duty Ghosts тест GPU gtx770 fullon csak csak csak 51 fpst tud. nagyon kevés. mekkorát ugrott a gépigénye az előző codhoz képest.
-
n.gab
aktív tag
Szerintem ez egy fos.
Multiját toltam. BO2 százszor jobb.
Simán ment. Minden maxon.
Nagyok a pályák. Tele van bújkálos részekkel. Amit ki is használnak.
Sok futástól elfáradt a lábam is.Volt olyan,hogy 2percig senkivel nem találkoztam.
Single player. Gpu 99% 2000Mb fogyott kb minden maxon. 70°C volt a kari kb.
-
kristof123
őstag
válasz
->Raizen<- #21728 üzenetére
Az nem is lenne baj, ha olyan élvezetes lenne, mint a Q3. : DDD
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kristof123 #21725 üzenetére
Néhány textúra a quake 3-as korszakot idézi de még azt is alaposan alulmúlva!
-
kristof123
őstag
válasz
Howkeddlee #21722 üzenetére
"nálam semmi akadás nincs"
Nálam van. : D De ez egy szörnyűség (játék). -
ricshard444
veterán
válasz
Howkeddlee #21722 üzenetére
Igen Abu már írta, hogy memória szivárgás, szimplán nem üríti a memóriát a motor úgy ahogy kéne.
-
válasz
ricshard444 #21721 üzenetére
Bugos telefoss@ a vramot akármennyid van.
-
válasz
ricshard444 #21721 üzenetére
Nekem 2gigás a giga770-em,de nálam semmi akadás nincs a Cod Ghostban,és szépen is fut!
4x élsimitás,extra és high beállítás,minden a maxra felrakva. -
ricshard444
veterán
válasz
->Raizen<- #21717 üzenetére
Hagyjuk már, fogadni merek, hogy 2GB-s kártyával is lazán megy maxon
Ez még mindig a régi motor és már sírna mindenki minden fórumon, hogy nem elég a 2-3GB-s kártya. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Howkeddlee #21719 üzenetére
Playclav 5 -el íratom ki az adatokat.
-
válasz
Nálam is jártak a "szellemek",de sajnos ugyanúgy mint a BF4-nél,ennél sem ír ki semmit a rivatuner...
(úgytudom a 64bites játékoknál nem működik)
Fraps kiírta hogy mennyi FPS-el fut,de ott nálam a legkeményebb csatajelenetnél sem esett 45-50FPS alá.
Átlagban a 70-75FPS mondhatni megvan!
Amúgy nem lett egy nagy eresztés ez a játék!S közel nincs olyan szép,mint a BF4,ellenben még kicsit több helyre (28,9gb) is telepedik fel,mint a BF4.(28,2gb)
-
Erdei88
veterán
válasz
Mi ez a játék?
szerk: Kár, hogy nincs üvöltve röhögős smile...
-
válasz
kristof123 #21714 üzenetére
Igen,az én Gigabyte 770-em is húzáskor 54,6FPS és 2286pontot csinált!
Gigabyte 770-től még ennyit nem láttam itt senkinek! De aztán lehet hogy van akinek ennél jobban megy,csak még nem mutatta meg nekünk! -
viktor82
őstag
válasz
kristof123 #21714 üzenetére
-
viktor82
őstag
válasz
synthattik #21711 üzenetére
Igen MSI-m van a kártya hangtalan mint alapon mint terhelve!
Csinálok kis OC-s tesztet -
synthattik
aktív tag
-
Shodan
őstag
találtam egy elég jó kis összehasonlító vidit:
http://www.computerbase.de/videos/2013-07/zehn-geforce-gtx-760-im-lautstaerkevergleich/ [link]
Az ichill és az msi brutál halk a zotac kb közép kat, a referencia hűtőhőz képest azért halkabb de nem valami hatékony.
Viszont azért nézegetem ezt mert jó kis kompakt méretű nem ilyen b@aszom nagy hosszú mint a többi. -
Shodan
őstag
Zotac 760 OC vagy AMP-al rendelkezik valaki , mennyire hangos ez?
Az egyetlen értelmes review amit találtam, abban nem éppen dícsérik. Jobban melegszik vele mint a ref hűtővel
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest