-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Heeelp !!!
Segítséget szeretnék kérni ... két éve vettem egy erőművet amiben egy Gainward GeForce GTX 580 TI 1636 MB kártya volt ami 7 hete kipurcant.
Azóta bírkózom az üzlettel mert csak húzták az időt a gépet pedig nem tudtam használni.
Ma írtam megint nekik egy kemény levelet :" Tisztelt ... Kft Tulajdonosa !
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a 2013. május 07-én az általam elküldött és Önök által elolvasott emailomra a mai napig azaz 2013. május 30-áig nem kaptam kielégítő választ.
Hiába hívtam az esztergomi és a budapesti boltját, nem adták meg az Ön telefonszámát, hogy megtudjuk beszélni a problémát esetleg arra megoldást tudjunk találni.
2013. május 10-én felhívtam telefonon a budapesti boltot ahol megígérték, hogy átadják az üzenetemet Magának ami így szólt " kérném, hogy válaszoljon emailban a levelemre".
Most május 30-a van és lassan 3 hete semmiféle válasz nem érkezett arra.
Önöknél az esztergomi boltban 400.000 forintért vásárolt játékra kifejlesztett Imperium Maximus HD PC gépemet ami meghibásodott 2013.04.10-étől / 7 hete !!! / nem tudom rendeltetésének megfelelően használni bár az garanciális, holott csak ezért vettem ilyen tudású PC-t hogy fussanak rajta a mostani játékok megfelelően nagy felbontásban ... csak ezért költöttem rá ennyi pénzt nem azért mert dúskálok benne.
Ezúton kérném Öntől nyomatékosan, hogy amennyiben a hibás még nem két éves / a gép vásárlásakor 150.000 forintért felszámított / kártyámat nem tudja rövid időn belül cserélni egy ugyanolyan értékűre úgy a kártya teljes vételárát fizesse nekem vissza !!!
Vagy, ha ez nem megfelelő akkor az egész gép árát kérem ami 400.000 forint és visszakapják a gépüket azonnal !!!És egyben tájékoztatom Önt, hogy amennyiben nem érkezik érdemi válasz / emailban / a cserével és a garanciális gép előírt állapotának a helyreállításával kapcsolatban ezen a tényt jelzem a megfelelő hatóságok felé és ezt a tűrhetetlen állapotot is ami uralkodik a cégénél és ahogy bánnak a vevővel.
Kérném, hogy mielőbbi válaszát emailban küldje, ne hívjanak telefonon.
... elégedetlen vásárlójuk."
És ezt a választ kaptam :
Tisztelt ... !
A hibás videokártyát Nvidia GeForce GTX 670 2GB típusra tudjuk cserélni. A kártya a jövő hét folyamán fog megérkezni. Az átvétel pontos időpontjáról értesítjük.
üdvözlettel: ... "
Egy óra múlva vissza kell hívnom, hogy intézhetik-e a kártyát, szóval sürgős válasz kellene !!!
Ja és összevesztem az eladóval ... mert hallani sem akarnak az akkori árban cserélendő kártyáról .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest