- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1403 üzenetére
Ez attól függ, hogy ki van mögötted. Ha fordított rajt után egy gyenge kocsi az 3-6mp lemaradásban, akkor oda már beleférnek közepes hibák is. Simán első helyen apróbb hibák, amik után még vissza tudod tenni az ellenfél elé a kocsid úgy, hogy ütközés esetén se pördülj. Ha hibázol, és be tudják tenni a kocsi orrát melléd, akkor azt a pozíciót buktad is, ha nem egy olyan féktáv jön, ahol előbb fékez, hogy kivegye az orrát, mert ő bizony be fog kanyarodni akkor is, ha te ott vagy, és letol a pályáról, mint vonat a buszt a sínről, még csak meg se remeg.
sz: Persze én amatőr vagyok, ráadásul botkormánnyal játszok, biztos sokan vannak, akik jót mulatnak azokon, amiket írok...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1395 üzenetére
Álló rajtnál mit fogsz a szélárnyékra? Egyébként az első helyen haladó is ugyanígy megy. Kanyarcsúcson majd felöklelem, aztán kilő, mintha rakétán ülne, pedig nincs szélárnyéka. Very Hardon ugyan ez a helyzet, csak még gyorsabbak egyenesben és még irreálisabban vernek az utolsó szektorban.
Időmérőn eddig egy pályán tudtam nyerni, egy másikon meg az esélyét láttam, a többin 3-6. De ezt már írtam. Első futamon a 3. hely a cél, a másodikon meg úgy az első, hogy a riválisok hátul maradjanak.
Inkább a Medium vs Very Hard különbözik, meg persze én digitális gáz/fék kombóval tolom, ami egy szint felet már szűk keresztmetszet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
B-L-A-C-K #1389 üzenetére
Sehogy. Az ellenfelek kigyorsításon/egyenesben jók. Ezzel van balanszolva az AI gyenge kanyarteljesítménye. Ennyi.
Én már meg sem próbálok időmérőn első lenni. Első kanyarban úgyis fogok 3-4 pozíciót, hátulról meg még 6-8-at is akár. Előre állított fékegyensúllyal olyan agresszív féktávot tudok venni, hogy 10-20m-rel később kell fékeznem, aztán fék felenged és kanyar, esetleg ellenfelek megtámasztása/kitolása, mert megérdemlik.
Szerencsétlen AI annyira gyík, hogy a saját csapattársam zsinórban 3* kilök a francba, mikor én az első helyért megyek, ő meg valahol a 12-en poroszkál.
Voltam olyan hülye, hogy néha akkor is flashback-eltem, ha a csapattársam csúszott ki. Így sikerült a 6 eventes bajnokságba behoznom a Razer csapatot első helyre. 6 ponttal vertük a Rawen-t, és rohadt jól esett, hogy ezt mind én csináltam meg.
A legnehezebben teljesíthető cucc, az a "legjobb köridő verseny alatt". Nonszensz. 4 körös versenyen 3* mondja be a mérnök, hogy megfutottam a legjobb időt, aztán a végén azt látom, hogy valami nevenincs senki a középmezőnyben, forgalomban, futott egy 1.1s-el gyorsabbat... Úgy meg tudnak táltosodni az AI-k, hogy még. Konstans köröket futok, körönként fél-1mp előnyt szerzek, aztán utolsó körben fél kör alatt már a seggembe liheg a mögöttem levő... Tök irreális az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged