Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez az utolsó hozzászólásom feléd (amíg ez a nyüffögős-panaszkodós stílus megy): Nem, te nem kértél semmi segítséget az ég egy adta világon, csak annyit írtál be, hogy szar a Steam, mert le kell tölteni a játékot, nem lemezről teszi fel (mondjuk ezt én sem értem, mert akkor elég lenne egy kód a tokban és kész).
Nem rajongói topik ez, van, ami nekem sem tetszik a játékban, de a "szar a Steam" típusú bölcseleteket már talán eléggé kivesézted-kiveséztük a Grid 2-nél.PetAIR M3: Jah, szerintem is kiválóan irányítható bill-ről. Az open wheelnél elgondolkodtam a kormányon (már csak a T-kamerás nézet miatt is), de a nyilakkal is meg lehet fogni még a durvább kitöréseket is.
-
PiE137
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
esetleg vmi ilyesmi nem segít a problémádon?
[link] -
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Miben kértél segítséget?
ahogy látom csak megjegyzést tettél a steam-re, ahogy emlékszem elég nagy sávszélleséged van meddig tartott letölteni 1 óra? Épp úgy ebben is vannak hibák mint bármi másban nem nagy katasztrófa szerintem.Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg! 
1 új megjenés..
2 europai régió ugye bár ahol nem vagyunk nagy piac. meg az árakat se a 65000 (vagy mennyi) minimálbérhez igazítják
Tőlem nyugodtan maradhatsz, de nem gondolod hogy esetleg nem a topikkal meg a többi emberrel van a baj ha nem VELED? nem sértéből vagy valami de gondolkodj el 1 kicsit rajt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De most tényleg!