- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- OLED monitor topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #506 üzenetére
Ez az utolsó hozzászólásom feléd (amíg ez a nyüffögős-panaszkodós stílus megy): Nem, te nem kértél semmi segítséget az ég egy adta világon, csak annyit írtál be, hogy szar a Steam, mert le kell tölteni a játékot, nem lemezről teszi fel (mondjuk ezt én sem értem, mert akkor elég lenne egy kód a tokban és kész).
Nem rajongói topik ez, van, ami nekem sem tetszik a játékban, de a "szar a Steam" típusú bölcseleteket már talán eléggé kivesézted-kiveséztük a Grid 2-nél.PetAIR M3: Jah, szerintem is kiválóan irányítható bill-ről. Az open wheelnél elgondolkodtam a kormányon (már csak a T-kamerás nézet miatt is), de a nyilakkal is meg lehet fogni még a durvább kitöréseket is.
-
PiE137
senior tag
válasz
esetleg vmi ilyesmi nem segít a problémádon?
[link] -
intercooler
őstag
válasz
Miben kértél segítséget?
ahogy látom csak megjegyzést tettél a steam-re, ahogy emlékszem elég nagy sávszélleséged van meddig tartott letölteni 1 óra? Épp úgy ebben is vannak hibák mint bármi másban nem nagy katasztrófa szerintem.Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg!
1 új megjenés..
2 europai régió ugye bár ahol nem vagyunk nagy piac. meg az árakat se a 65000 (vagy mennyi) minimálbérhez igazítjákTőlem nyugodtan maradhatsz, de nem gondolod hogy esetleg nem a topikkal meg a többi emberrel van a baj ha nem VELED? nem sértéből vagy valami de gondolkodj el 1 kicsit rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest