Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Multi? Legyen!
Hol van a LAN?
Miért nem úgy lehet Multizni, mint az 1ben?
Főmenű -> Multiplayer -> Online!Minek ez a "Steam" szarság alá???
Belső nézet: Nem használtam soha, mert csak 1 monitorom van és a belső nézethez ez édes kevés!
Azt nem tudhatod, h játékfejlesztő vagyok-e vagy sem! Ebben igazad van, de szerintem ami jó és van 5letM, azt +próbálom jobbá tenni és nem 10 évvel előbbi szintre süllyeszteni, sokkal nagyobb gépigénnyel, mint 10 éve volt!
A grafika messze nem lett ugyanaz! NFS 13-ban láttam (látok) hasonlóságot, ami a GRID 1-ben lévőhöz képest finoman fogalmazva is FOS!Effektek: Ha bekapcsolok 1 effektet és látom a hatását, akkor király! A látottak alapján eldöntöm, kell-e nekem, vagy nem! Amit + nem látok (csak leterheli a gépet), az minek? Valaki írta, h "lát6atlan effektek" igaza volt! Teljesen felesleges erőforrást és gépigényt pocsékoló, raboló baromság!
Annak + igazán örülök, h az "Irányítás neked a GRID után is tökéletes"! Király vagy, ha semmi különbséget nem fedeztél fel a 2 rész irányításában!

A Codemasters nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy vedd meg! Élj GRID2 nélkül. Engem nem izgat...
Tényleg nem! Nem azt mondtam, h nem fogok vele játszani (bár igazábol ezt még nehéz kijelenteni), de amíg pl.: az irányítással nem kezdenek valamit (hogy a grafikáról már ne is beszéljünk), messze nem annyit, mint az 1-gyel!

A multihoz még annyit hozzáfűznék, h én már mondtam korábban is (lehet nem olvastad): Addig nem igazán megyek Online, ameddig a Karriert végig nem toltam legalább 1*!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Hyundai, Kia topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest